4
Mayıs
2024
Cumartesi
ANKARA

Komutanın yeğeninin cesedi bulundu

Ankara'dan kaçırıldığı iddia edilen ve 38 gündür haber alınamayan gencin cesedi Kızılırmak kıyısındaki terk edilmiş bir kum ocağına ait gölette bulundu. 

2 Şubat tarihinden bu yana kendisinden haber alınamadığı belirtilen Kudret G'nin öldürüldüğü yönündeki bilgiler doğrultusunda, Kızılırmak kıyısında ceset arama çalışmaları başlatan Jandarma Arama Kurtarma Birliği (JAK) timleri, sabah saatlerinde Kızılırmak'ın Bahşılı ilçesine bağlı Doğanay Mahallesi bölgesinde terk edilmiş bir kum ocağına ait gölete girdi.

Göletin zemininde tarama çalışması yapan timler, Kudret G'nin cesedi ile karşılaştı. Ekipler tarafından göletten çıkarılan cesetin teşhis edilmesi için Kudret G'nin yakınlarına haber verildi. Kudret G'nin amcası olduğu iddia edilen Jandarma Ankara Bölge Komutanı Tümgeneral Hüseyin G. de olay yerine gelerek, cesedi teşhis etti.

Ceset, otopsi yapılmak üzere Ankara Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Bu arada cesedin bulunmasının ardından, bölgedeki güvenlik önlemlerini artıran jandarma ekipleri, kum ocağı yakınlarına kimseyi yaklaştırmadı.




AA
Yayın Tarihi : 13 Mart 2007 Salı 11:37:43
Güncelleme :13 Mart 2007 Salı 12:28:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?