3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

MKM’de bebek beslenmesi semineri

Mamak Belediyesi ve Bebelac firması işbirliğinde bebek beslenmesi ve anne sütünün önemi hakkında seminer düzenlenecek.

Mamak Kültür Merkezi’nde 19 Haziran 2009 tarihinde düzenlenecek seminere katılan anne ve anne adaylarına bebek beslenme ürünleri ve sürpriz hediyeler dağıtılacak. Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, ücretsiz ve halka açık seminere tüm anne ve anne adaylarını davet etti.

Bebek Beslenmesi Semineri

Mamak Kültür Merkezi’nde halkı bilgilendirmeye yönelik seminerler devam ediyor. Mamak Belediyesi, Bebelac firması işbirliğinde bebek beslenmesi ve anne sütünün önemi hakkında seminer düzenleyecek. 19 Haziran 2009 tarihinde saat 14.00’da Muhsin Ertuğrul Sahnesi’nde gerçekleştirilecek seminere Diyetisyen Nurdan Aydın konuşmacı olarak katılacak. Ücretsiz seminer, halka açık olacak.

Anne Sütü Çok Önemli

Seminerde anne ve anne adaylarına, bebeklerin 0 – 3 yaşında beslenmeleri, sağlıklı beslenme gibi konular hakkında sinevizyon eşliğinde bilgi verilecek. Özellikle bebekler için doğal aşı görevi gören anne sütünün önemine vurgu yapılacak. Yaz aylarında sıkça görülen ishal vakalarında, bebeklerin nasıl besleneceği sinevizyon eşliğinde katılımcılarla paylaşılacak.

Sürpriz Hediyeler

Ayrıca, katılımcılara seminer sonunda, bebek beslenme ürünleri ve sürpriz hediyeler dağıtılacak.

Akgül’den Anne Adaylarına Davet

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, seminere tüm anne ve anne adaylarını davet ederek, ülkelerin gelişmişliğinin anne ve bebek ölüm oranıyla ölçüldüğüne işaret etti. Türkiye’de son yıllarda, eğitimler sayesinde bu oranın ciddi ölçüde gerilediğine dikkat çeken Başkan Akgül, “Sosyal belediyeciliğin gereği olarak, aileyi ve bireyi korumaya yönelik seminerlerimize devam edeceğiz” dedi.
 

Abdullah Ortaç/ Mamak Kenthaber
Yayın Tarihi : 15 Haziran 2009 Pazartesi 11:53:54
Güncelleme :15 Haziran 2009 Pazartesi 12:19:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?