4
Mayıs
2024
Cumartesi
ANKARA

Müşerref'in Gölbaşı'nda kahvaltı keyfi

Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer'in resmi konuğu olarak Türkiye'ye gelen Pakistan Cumhurbaşkanı Pervez Müşerref, beraberindeki heyetle birlikte Gölbaşı'nda kahvaltı yaptı. 

Gölbaşı'nda bulunan göl manzaralı Beykoz Restorant'ta beraberindeki heyet ile birlikte kahvaltı yapan Müşerref'in konukları arasında Türk Kızılayı Genel Başkanı Tekin Küçükali de yer aldı. Yaklaşık birbuçuk saat süren kahvaltının ardından Müşerref ve beraberindeki heyet restoranttan ayrıldı. Müşerref, çıkışta gazetecileri selamlayarak, "Allaha ısmarladık" dedi. 

Müşerref'in ardından restoranttan ayrılan Kızılay Genel Başkanı Tekin Küçükali, Pakistan'da yaşanan depremin ardından Türkiye'nin Pakistan'a en fazla yardım yapan ülkelerdin biri olduğunu hatırlatarak, Müşerref'in de bu yardımlardan dolayı kendilerini unutmadığını aktardı. Küçükali, kahvaltı sırasında Müşerref'e bir Kızılay kravatı hediye ettiklerini söyledi. Kahvaltı menüsüne ilişkin de bilgi veren Küçükali, Pakistan halkının et yemeklerini çok sevdiğini belirterek, kahvaltı menüsünün et ağırlıklı olduğunu ifade etti.
iha
Yayın Tarihi : 6 Şubat 2007 Salı 12:21:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?