4
Mayıs
2024
Cumartesi
ANKARA

Osman Gökçek babasını geçti

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in oğlu Osman Gökçek, dünyanın en popüler video paylaşım sitesi You Tube'de babasından çok izlendi.

Geçtiğimiz aylarda 1.6 milyar dolara Google tarafından satın alınan You Tube internet sitesinde pek çok ünlünün eski görüntülerini bulmak mümkün. Türkiye Gençlik Federasyonu Başkanı olarak çalışmalarını sürdüren Osman Gökçek, babasından çok izlenerek rekor kırdı.

16 bin 60 kişi oğul Gökçek'in görüntüsünü izledi. Melih Gökçek'i ise You Tube'de tıklayanlar en çok su sıkıntısını izledi. Başkan Melih Gökçek, oğlunu tebrik ettiğini ifade ederek, oğlu Osman Gökçek'in çalışmalarında manevi yönden her zaman yanında olacağını söyledi.

Bu arada 2004 yılında Fetih Şöleni'nde sanatçı İbrahim Tatlıses'in verdiği konseri 7 bin 300 kişinin izlediği You Tube'de, 2004 yılında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın TÜGEF Kongresi'nde katıldığı programı bin 397 kişi izledi. Ankaragücü Kulübü Başkanı Cemal Aydın ile Melih Gökçek'in tartışmasını 3 bin 240, Melih Gökçek'in vaatlerini 552, Gökçek'in, 'Ha gayret Ankaralılar' mesajını 576, Emin Çölaşan'ın işten atılmasına yorum haberini 2, Melih Gökçek'in Zara'ya konuk haberini 454 kişi izledi.

iha
Yayın Tarihi : 10 Eylül 2007 Pazartesi 11:28:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?