4
Mayıs
2024
Cumartesi
ANKARA

Plaj Voleybolu heyecanı

Plaj Voleybolu 20 Yaş Altı Genç Bayanlar Türkiye Şampiyonası, Ankara'da başladı.

Çankaya Belediyesi ve Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından organize edilen Plaj Voleybolu 20 Yaş Altı Genç Bayanlar Türkiye Şampiyonası, Çankaya Belediyesi İncek Yüzme Havuzu ve Sosyal Tesisleri'nde başladı. Bayanlarda 1988 doğumlu ve daha küçük sporcuların mücadele edeceği turnuvaya 26 takım ve 52 sporcu katıldı.

İlk gün yapılan eleme maçlarının ardından 16 takım yarından itibaren şampiyonluk için mücadelesine devam edecek. Aynı zamanda milli takım seçmelerinin de yapıldığı turnuvanın finali pazar akşamı Anıtpark'da yapılacak. Çankaya Belediye Başkanı Muzaffer Eryılmaz, belediye olarak spora katkı yapmaya devam ettiklerini belirterek, böyle bir organizasyona ev sahipliği yaptıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Eryılmaz, voleybolun vücudu çalıştıran çok faydalı bir spor olduğunu ifade ederek, yaptıkları voleybol sahalarıyla bu sporun yaygınlaşmasına çalıştıklarını kaydetti. Eryılmaz, Başkent'te yaşanan su sıkıntısına rağmen, belediye olarak sporcuları susuz bırakmamak için çalıştıklarını belirtti. Turnuvaya katılan sporcularda, böylesine önemli bir turnuvada yer aldıkları için mutlu olduklarını söylediler.

iha
Yayın Tarihi : 10 Ağustos 2007 Cuma 18:12:01
Güncelleme :12 Ağustos 2007 Pazar 13:18:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?