5
Mayıs
2024
Pazar
ANKARA

Vanlılar Kandaşoğlu'nu ağırladılar

ANKARA'DAKİ VANLILAR KANDAŞOĞLU'NU AĞIRLADILAR

Ankara Vanlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı İdris Ortakaya ve yönetim kurulu üyeleri, Van Ticaret ve Sanayi Odası (VATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Zahir Kandaşoğlu'nu dernek merkezinde verdikleri bir yemekte ağırladılar.

VATSO Yönetim Kurulu Başkanı Zahir Kandaşoğlu, Ankara Vanlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı İdris Ortakaya'nın daveti üzerine katıldığı yemekte yaptığı konuşmada, Vanlıların birlik ve beraberlik içinde olması gerektiğini söyledi. Kandaşoğlu, "Aslında siz ülkenin başkentinde bulanan Vanlılar olarak çok önemli bir misyon üstlenmiş bulunuyorsunuz. Bizler her Vanlının söz konusu Van olunca her konuya duyarlı olmasını, yanlışların karşısında durmasını bekliyoruz. Ankara Vanlılar Derneği bundan önce olduğu gibi hareket etmesin. Yeni yönetimin daha cesur, daha atik, daha kararlı ve Van için daha aktif çalışmalar içinde olmasını bekliyorum. Van Ticaret ve Sanayi Odası olarak görevde bulunduğumuz süre içinde tek amacımız Van'ı hak ettiği yere getirmekti. Van'ın gelişip kalkınması için çalıştık, birçok büyük projenin mimarı olduk. Güzel çalışmalarla ilimize katkı sunmaya çalıştık. Bundan böyle de aynı şevk, aynı istek ve azimle Van için çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

VATSO Yönetim Kurulu Başkanı Zahir Kandaşoğlu, Van dışında bulunan Vanlı derneklerinin Van'ın adıyla hareket ettiklerini belirterek, "Bu nedenle bu dernekler mutlak suretle bağımsız olmalılar. Birilerinin gölgesinde, onlara hizmet ederek değil, ortak nokta Van olarak hareket etmeliler. Bu nedenle Van dernekleri Van için çalışmalı. Buraya yatırımcı çekmeli, etkin organizasyonlarla kenti gündeme getirmeliler" ifadesini kullandı.

Ankara Vanlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu İdris Ortakaya da, VATSO Yönetim Kurulu Başkanı Zahir Kandaşoğlu'nu dernek binasında ağırlamanın mutluluğu içinde olduklarını belirterek, "Ankara Vanlılar Derneği'nin yeni yönetimi olarak söz konusu Van olunca daha duyarlı, daha istekli çalışmak üzere görev geldik. Yönetim kurulumuzdaki arkadaşlar olarak hepimiz Van ve Vanlılar için bir arada olacağız. Yeni dönemde daha aktif ve çalışan bir yönetim olmak için mücadele edeceğiz. Ayrıca bu yönde hazırladığımız projelerimizi de yakında kamuoyu ile paylaşıp destek arayacağız" dedi.

ANKARA'DAKİ VANLILAR KANDAŞOĞLU'NU AĞIRLADILAR
İHA
Yayın Tarihi : 10 Ocak 2011 Pazartesi 16:27:00
Güncelleme :10 Ocak 2011 Pazartesi 19:08:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?