4
Mayıs
2024
Cumartesi
ANKARA

Yakalanınca intihar etti

Başkent'te bir alışveriş merkezinin özel güvenlik görevlilerinin de aralarında olduğu iddia edilen bir grubun hırsızlık girişimi polis ekipleri tarafından ortaya çıkarılınca, bir özel güvenlik görevlisi intihar etti. 

Edinilen bilgilere göre, Çankaya Merkez Karakolu'na bağlı polis ekipleri sabah 04.30 sıralarında Kocatepe Camii etrafında devriye görevi sürdürdükleri esnada bir alış veriş merkezinin otopark kapısına park etmiş 06 ZLL 29 plakalı bir aracı fark ettiler. İnceleme yapmak üzere aracın yanına giden ekipler aracın kapılarının açık olduğunu ve bagaj kısmında fazla miktarda paket çay, kuruyemiş ve temizlik malzemeleri ile karşılaştı.

Çevrede arama başlatan polis ekipleri araç sahibi olduğu öğrenilen R.K.'yi yakaladı. Olay yerinde ilk ifadesi alınan R.K.'nin bir başka arkadaşı olabileceği ihtimaline karşı polis ekipleri çevrede arama başlattı. Mağazanın otopark kısmında arama yapan polis ekipleri, gece özel güvenlik görevlisi olarak çalışan M.K. (27) ve M.G. ile karşılaştı. Polis ekiplerini karşısında gören M.K. paniğe kapılarak olay yerinden kaçmak istedi. Yaşanan kısa kovalamacanın ardından yakalanacağını anlayan M.K., beylik tabancası ile başına bir el ateş ederek intihar etti. Silah sesini duyan polis ekipleri olay yerinde arama başlatırken, diğer güvenlik görevlileri görüntü almak isteyen basın mensuplarına saldırdı. Kısa bir süre sonra mağazanın otoparkında güvenlik görevlisinin kanlar içindeki bedeni ile karşılaşan polis ekipleri olay yerine derhal ambulans çağırdı. 

Olay yerin gelen Hızır acil ekiplerinin tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayan özel güvenlik görevlisi M.K. olay yerinde hayatını kaybetti. Bu esnada hırsızlık olayına adı karıştığı iddia edilen M.G. de polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili geniş çapta soruşturma başlatıldı.
iha
Yayın Tarihi : 10 Mart 2007 Cumartesi 11:18:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Mehmet BALCI IP: 85.104.208.xxx Tarih : 13.03.2007 22:19:00
Doyumsuzluk, hırsızlık, gurur ve trajediyle noktalanan ölüm. Düşünün güvenlik görevlisi bulunduğu yeri koruma kollama duygusu içinde olması gerekirken hırsızlık olayına karışıyor yakalanıncada kendisini öldürüyor. Çoğu insan bu insanın korkusundan dolayı kendini infaz ettiğini düşünüyor olabilir benim kanaatim tamamen gururundan dolayı böyle bir işe kalkıştığını ve kendisini öldürdüğünden yana... Biraz daha ilgi biraz daha şevkat yaşam koşullarının biraz daha iyileştirilmesi... Başka ne yazılabilir ki...