4
Mayıs
2024
Cumartesi
GÜNCEL

Geceyarısı dana operasyonu!

Başkent'te bağlı bulunduğu garajdan kaçmayı başaran kurbanlık dana, polis ve belediye ekipleri tarafından, yaklaşık 2 saat süren uzun uğraşlar sonrasında güçlükle yakalandı. Belediye ekipleri tarafından 3 kez uyuşturucu iğne ile sakinleştirilmeye çalışılan kurbanlık dana, arkasından sopalar ile koşan polis ve belediye ekiplerine saldırdı.

Edinilen bilgiye göre, Keçiören'de gece saatlerinde meydana gelen olayda, Bağdemlik Mahallesi, Balkan Sokak, 36 numaralı binanın garajında bağlı bulunan kurbanlık dana, bağlı olduğu zinciri kırarak kaçmaya başladı. Bölgede devriye gezen polis ekipleri, Kanuni Mahallesi, 12. Sokak içerisinde kurbanlık dananın bulunduğunu görerek durumu Ankara Büyükşehir Belediyesi Veteriner ekiplerine haber verdi. Ara sokakta kendisini takip eden polis ekiplerinin olduğunu fark eden kurbanlık dana, kaçmaya başlarken, Kanuni Mahallesi ara sokaklarında izini kaybettirdi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ve belediye ekipleri, ara sokaklar içerisinde kaçan kurbanlık danayı aramaya başladı. Yaklaşık yarım saatlik bir çalışmanın ardından kurbanlık dana, 25. Sokak içerisinde bulundu. Sokağın iki tarafından sıkıştırılan kurbanlık danayı sakinleştirmek için belediye ekipleri tabanca ile uyuşturucu iğne fırlattı. Bir türlü sakinleşmeyen kurbanlık danayı yakalamak için polis ekipleri yanlarında getirdikleri iple bağlamaya
çalıştı. Kurbanlık dana polis ekiplerinin iple bağlama çabasından kurtularak tekrar kaçmaya başlarken kendisini takip eden basın mensuplarının otomobiline boynuz attı. Ellerinde sopa ve ipler ile kaçan kurbanlık dananın peşinden koşan polis ekipleri ve belediye ekipleri zor anlar yaşarken, kurbanlık dana bir polis memuruna boynuz attı. Polis memuru, kurbanlık dananın boynuzundan yara almadan kurtulurken, belediye ekipleri tarafından kurbanlık dananın tekrar sakinleşmesi için tabanca ile uyuşturucu iğne fırlatıldı. Kurbanlık dananın sakinleştiğini sanarak yanına giden belediye ekipleri de boynuz darbelerinden nasibini aldı.

Yaklaşık 2 saat süren uzun uğraşlar sonucunda ayağından bağlanan kurbanlık dana, yere yatırılarak boynundan bağlandı. Dana, sahibinin gelip alması için cadde üzerinde bulunan elektriğine bağlandı. Kurbanlığının bulunduğunu duyan Yılmaz Taşdemir, olay yerine gelerek danayı aldı.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Aralık 2007 Perşembe 10:36:49
Güncelleme :20 Aralık 2007 Perşembe 10:42:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?