1
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜNCEL

Kedi ve köpekler kıyasıya yarıştı

Başkentte, 1. Geleneksel Kedi-Köpek Yarışması'na katılan sevimli kedi ve köpekler kıyasıya yarıştı.
Armada Alışveriş Merkezi tarafından düzenlenen Geleneksel Kedi-Köpek güzellik yarışmasına Ankaralılar yoğun ilgi gösterdi. Ezeli düşman kediler ve köpekler bu kez platformda "en güzel" seçilmek için kıyasıya mücadele etti.

Yarışma öncesi çocukların sevimli arkadaşlarını sırt çantalarında ya da kucaklarında taşımaları ise ilginç görüntülere sahne oldu. Platformda jürinin karşısına önce kediler çıktı. Sahiplerinin kucaklarında bir prenses edasıyla podyuma çıkan kedilerin görünüşleri kadar isimleri de dikkat çekti. Kimisi "Pamuk", kimisi "Karamel", kimisi ise "Boncuk" isimlerini kullanırken, birinciliği "Ali Nazik" adlı kedi kazandı. Ali Nazik'in sahibi bu ismi yaramaz bir öğrencisinden esinlendiğini, ancak kedisine kısaca "Aliş" dediğini söyledi.

Yarışmada 1. seçilmelerine en çok bedava mama kazandıkları için sevindiklerini söyleyen Ali Nazik'in sahibi, sokakta yaşayan hayvanlara da sahip çıkmak istediklerini belirtti. Kedi yarışmasının ardından platforma köpekler geldi. Kedi yarışmasını platformun kenarından izleyen seyirciler, köpeklerin ihtişamı karşısında biraz uzaklaşmayı tercih etti. Kedilerin aksine kırmızı halılı platformda gövde gösterisi yapan köpeklerden ise her cins yarıştı. Alman kurdundan, Kanada kurduna, Dalmaçyalı'dan Kangal köpeğine kadar tüm köpekler, güzelliklerini ve yeteneklerini sergiledi.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Ekim 2005 Pazar 16:09:15
Güncelleme :2 Ekim 2005 Pazar 18:43:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?