27
Mayıs
2024
Pazertesi
YENİMAHALLE - ANKARA
Belediye Sayfaları

Belediyeden eğitime destek

YENİMAHALLE BELEDİYESİ'NDEN KİTAP SEFERBERLİĞİ

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Atatürk İlköğretim Okulu'nu ziyaret ederek öğrencilere Eğitime Destek Projesi kapsamında hazırlanan kitapları dağıttı.

Başkan Yaşar, Yenimahalle bölgesindeki bütün okullara eğitime destek projesi kapsamında SBS ye hazırlık için 27 bin adet soru bankası kitabı dağıttıklarını kaydederek, "Gücüm yettiği kadar bölgemdeki okullara destek vermeye devam edeceğim" dedi.

Okul Müdürü Ahmet Songur ile odasında bir süre sohbet eden Yaşar, eğitim koşullarını düzeltmek için elinden gelen her türlü desteği vereceğini kaydetti. Yaz tatili döneminde Yenimahalle'deki 140 okullun tadilatlarını, boyasını, temizliğini tamamladıklarını belirten Yaşar, "İlköğretime destek vermek devletin yasal görevi. Ben Yenimahalle bölgesindeki devlet okullarını araç gereç ve koşulları açısından özel okullar seviyesinde görmek istiyorum. Bunun için elimden geleni yapacağım. Bizim çocuklarımız da

özel okullarda okuyan çocuklarımızın bulduğu olanakları devlet okulunda bulacak. Öğrencilerimizin iyi şartlarda eğitim alması başarılarını da etkiler. Çocuklarımızın başarıları ise Türkiye'nin geleceğini belirler" dedi.

Kitapları dağıtırken öğrencilerle sohbet eden Başkan Yaşar, çocuklardan sınıf geçmek için değil öğrenmek için okumalarını istedi. Yaşar, "Lütfen okuyun çocuklar. Siz Türkiye'nin geleceğisiniz. Daha iyi şartlarda eğitim alabilmeniz için elimden geleni yapacağıma söz veriyorum. Çok çalışın Yenimahalle'nin ismini birinciliğe taşıyın. Sınıf geçmek için değil, öğrenmek için okuyun" dedi.

YENİMAHALLE BELEDİYESİ'NDEN KİTAP SEFERBERLİĞİ
İHA
Yayın Tarihi : 19 Aralık 2009 Cumartesi 12:43:01
Güncelleme :19 Aralık 2009 Cumartesi 18:21:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?