5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Atlas'ta parola; 'Galibiyet'

Türkiye Deplasmanlı Hentbol 1. Ligi'nde mücadele eden Atlas Eğitim Spor Kulübü, Aksaray Karadeniz Spor Kulübü ile yapacağı müsabakanın hazırlıklarını sürdürüyor.

16 Nisan 2009 Çarşamba günü saat 13.30'da Talas Spor Salonu'nda yapılacak maçın hazırlıklarını antrenör Levent Kaya yönetimde sürdüren Atlas Eğitim Spor Kulübü, sahaya galibiyet parolasıyla çıkacak.

Açıklamalarda bulunan antrenör Levent Kaya, Aksaray maçının dostluk içinde geçeceğini belirterek, “Aksaray takımının antrenörü üniversite yıllarında benim hocamdı ve Atlas Eğitim Spor Kulübü'nü her konuda desteklemesi bizim için çok önemli. Değerli hocam Fikret Dursun Can'la dostluk çerçevesinde maça çıkacağız” dedi.

Kulüp Başkanı Muhammet Duru ise, artık ligin sonuna geldiklerini hatırlatarak, “İlk yılımızda 15 puan topladık. Şunu çok iyi biliyoruz, burada Ankara 06 Ater Spor Kulübü'nü yenmiş olsak play-off'a devam edecektik. Ama ilk yılımızda bile evimizde tek mağlubiyetle bitirmek ve ilk 3 sırada yer almakta bizim için önemli bir başarıdır. Yeni sezonda play-off'un en güçlü adayı bizler olacağız” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Nisan 2009 Salı 19:45:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?