5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Başkan Özhaseki'ye ziyaretçi akını

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'ye hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor. Başkan Özhaseki, bugün de çeşitli kurum, kuruluş, sivil toplum örgütü ve gruplardan oluşan ziyaretçileri ağırlayarak tebrikleri kabul etti.

Akademik Odalar Platformu, Yörük Türkmen Vakfı, Genç MÜSİAD, Alevi Kültür Merkezi, Muhtarlar Derneği, Cami Kebir Derneği, İldem Kooperatifi, Toptan Gıdacılar Kooperatifi ve Kapalı Çarşı Derneği gibi sivil toplum örgütleri ve gruplardan oluşan temsilcileri kabul eden Başkan Özhaseki, ayrıca İl Genel Meclisi Başkanı Saadettin Aydın, Çevre ve Orman İl Müdiresi Melahat Özoğlu, Gençlik ve Spor İl Müdürü Yahya Şahan ve Safiye Çıkrıkçıoğlu Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Hasan Yetim, EÜ Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Muhammed Güven ve Aydınlar Ocağı Başkanı Ünal Tayfur'u ağırladı.

Bunların yanı sıra DSP İl Başkanı Memduh Taşkın, Elbaşı Belediye Başkanı Ahmet Özyürek ve Yeni Süksün Belediye Başkanı Ahmet Navruz ile birlikte Başkan Özhaseki'yi ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletenler arasında yer aldı.
Başkan Özhaseki'ye yapılan hayırlı olsun ziyaretleri esnasında bir de fotoğraf sürprizi yaşandı.

Kayseri Lisesi Müdürü Ömer Güven, Başkan Özhaseki'ye 1975 yılında çekilmiş bir fotoğraf hediye etti. Lise Müdürü Ömer Güven, Ankara Gençlik Parkı'nda çekilen ve kendisiyle birlikte Başkan Özhaseki ve bir arkadaşlarının yer aldığı siyah-beyaz fotoğrafı hediye ederek Başkan Özhaseki'ye nostalji yaşattı.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Nisan 2009 Perşembe 17:12:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?