5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Kayserispor Beşiktaş'a bileniyor

Kayserispor, Turkcell Süper Ligi'nin 26. haftasında deplasmanda Beşiktaş ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor.

Kadir Has Kulüp Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman öncesi teknik direktör Tolunay Kafkas, futbolcularıyla kısa bir toplantı yaptı. Hafif sakatlıkları bulunan futbolculardan Koray takımla birlikte çalışırken, Saidou takımdan ayrı düz koşu yaptı. Isınma ve düz koşuyla başlayan antrenman 5'erli topla oyun ve pas çalışmasıyla sona erdi.

Teknik direktör Tolunay Kafkas, lige verilen arada çok iyi hazırlandıklarını belirterek, Beşiktaş maçından iyi bir sonuçla dönmek istediklerini söyledi. Kafkas, "Bu hafta antrenman sayısını teke düşürdük. Bir sıkıntımız yok, en iyi şekilde hazırlanıyoruz. İstanbul'dan istediğimiz bir sonuçla dönüp, burada da Denizlispor'u yenebilirsek, bu zor dönemde takım tekrar bir ivme kazanacak. Biz bunun peşindeyiz" dedi.

Takımdaki sakat futbolcular hakkında da bilgi veren Kafkas, "Sakatlıkları bulunan Koray ve Saidou antrenmanlara başladı. Oldukça dinamik bir takımız. Takımım Beşiktaş maçındaki atmosferi kaldırabilirse, böyle atmosferlere Kadir Has Stadı ile alışmaya başladı. Bu bizim için olumlu etken ve takımımın bu atmosferi kaldıracağına inanıyorum. Beşiktaş'ın da bu arayla hızı kesildi. Bizim bir ivmemiz var. Yukarıya doğru çıkışımız var. Bu çıkışımızı devam ettirip, İstanbul'dan iyi bir sonuçla dönmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Sarı-kırmızılı futbolcu Umut Koçin ise, kendileri için zor bir maç olacağını belirterek, "Beşiktaş maçını kazanmak istiyoruz. Bu güce sahibiz. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız" diye konuştu.

Sarı-kırmızılı futbolcu Turgay ise, milli maç nedeniyle lige verilen arayı çok iyi değerlendirdiklerini kaydederek, "Beşiktaş maçına gerçekten iyi hazırlanıyoruz. Takım halinde iyi mücadele ederek, Kayseri'ye 3 puanla dönmek istiyoruz" dedi.
Kayserispor'da kart cezalısı olan Toledo, Beşiktaş karşısında takımdaki yerini alamayacak.
 

İHA
Yayın Tarihi : 1 Nisan 2009 Çarşamba 12:01:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?