5
Mayıs
2024
Pazar
NEVŞEHİR

Nevşehirli atlet Avrupa 3.sü oldu

NEVŞEHİRLİ ATLET MUSTAFA KOCATEPE AVRUPA 3.SÜ OLDU

Nevşehirli atlet Mustafa Kocatepe 17 Eylül tarihinde Polonya'da düzenlenen kulüpler arası atletizm yarışlarında 1500 metre de Avrupa 3.’sü olarak büyük bir başarıya imza attı.

Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Atletizm Antrenörü Resul Köstekçi yaptığı açıklamada, 17 Eylül tarihinde Polonya'da düzenlenen kulüpler arası atletizm yarışlarında 1500 metrede mücadele eden Mustafa Kocatepe'nin Avrupa 3.’sü olduğunu belirtti. Mustafa Kocatepe'nin elde etmiş olduğu Avrupa üçüncülüğü derecesinin Nevşehir tarihinde bir ilk olduğunu ifade eden Köstekçi, "Kocatepe, Polonya'da yapılan atletizm yarışlarında kendisinden 3 yaş büyükler ile yarıştı.Öğrencimiz yıldızlar kategorisinde koşması gerekirken bizler onu gençler kategorisinde yarıştırıyoruz ve bununda faydalarını gelecek dönemdeki yapılacak olan yarışmalarda göreceğiz" dedi.

Mustafa Kocatepe'de yaptığı açıklamada çok mutlu olduğunu ülkesine ve Nevşehir'e böyle bir başarı kazandırdığı için gururlu olduğunu söyleyerek, Hedefinim önümüzde ki Kasım ayı içerisinde başlayacak olan yarışlarda gerek Türkiye birincilikleri gerekse de Avrupa ve Dünya birincilikleri elde etmek" şeklinde konuştu.

NEVŞEHİRLİ ATLET MUSTAFA KOCATEPE AVRUPA 3.SÜ OLDU
İHA
Yayın Tarihi : 21 Eylül 2010 Salı 16:53:01
Güncelleme :21 Eylül 2010 Salı 16:57:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?