8
Mayıs
2024
Çarşamba
YOZGAT

Başer'den 'hayırlı olsun' ziyareti

Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer, Şehit Aileleri Derneği'ni ziyaret ederek, göreve yeni seçilen Başkan Zübeyir Altınok ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Yozgat Şehit Aileleri Derneği'ni ziyareti sırasında bir açıklama yapan Belediye Başkanı Yusuf Başer, geçtiğimiz günlerde başkanlığına seçilen Zübeyir Altınok ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun dileklerinde bulunduklarını söyledi.

Başer, "PKK terör örgütü ile yapılan mücadelede en çok şehit veren illerin başında Yozgat gelmektedir. Temennimiz bundan sonra şehitlerin gelmemesidir. Vatanın bölünmez bütünlüğü uğruna canını veren şehitlerimizin yakınları, bizim yakınlarımızdır. Tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum" dedi.

Ziyaretlerinden dolayı Belediye Başkanı Yusuf Başer'e teşekkür eden Yozgat Şehit Aileleri Dernek Başkanı Zübeyir Altınok, 29 Kasım'da yapılan olağanüstü genel kurul toplantısında Yozgat Şehit Aileleri Dernek Başkanlığı'na seçildiğini belirterek, "Burada amacımız şehit yakınları ve gazilerimize hizmet etmektir. Şehitler vurulunca ölmez, unutulunca ölür. Şehitlerimizi unutmayalım" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Aralık 2008 Perşembe 17:54:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?