5
Mayıs
2024
Pazar
YOZGAT

E - 88'de dehşet!

Yozgat'ta meydana gelen trafik kazasında, ilk belirlemelere göre 2 kişi hayatını kaybetti, 10 kişi yaralandı.

Kaza Yozgat E- 88 kara yolu Başıbüyüklü köyü yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Ankara istikametinden Yozgat'a gelmekte olan Serdar Şen (29) yönetimindeki 66 AF 262 plakalı bira yüklü kamyonet ile hızlı tren yolu inşaatında çalışanları taşıyan ve Yerköy istikametine doğru seyir halinde bulunan, şoförünün ismi tespit edilemeyen 66 AV 935 plakalı minibüs, Başıbüyüklü köyü yakınlarına geldiğinde kafa kafaya çarpıştı.

Minibüste bulunan ve ismi henüz tespit edilemeyen 1 kişi olay yerinde
hayatını kaybederken 11 kişi de yaralandı. Yaralılar 112 acil servis ambulansları ile Yozgat Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, yaralılardan Orhan Bodur (47) yolda hayatını kaybetti. Çarpışmanın etkisiyle minibüs ve kamyonette sıkışan yaralılar sivil savunma ekiplerinin yardımıyla kurtarılırken, minibüste taşınan asit bidonlarının patlaması, yaralılara ve kurtarma ekiplerine zor anlar yaşattı. Asitten etkilenen ve kurtarılmayı bekleyen bir yaralı sürekli olarak 'beni kurtarın' diye bağırırken, diğeri mendil ile ağzını ve burnunu kapatmaya çalıştı. Yaralıların bir kısmı ise yol kenarlarında beklerken, vatandaşlar yaralıların el ve yüzlerini yıkayarak yardım etmeye çalıştılar.

Yaralıların isimleri ise şöyle: İlker Doğan (22), Harun Güneşer (24), Alpaslan Uçar (30), Şükrü Ekinci (42), Zeki Şahin (60), Ali Aydın, (35), İsmail Çelik (29), Hakan Şahin (30), Alpaslan Recep Babaslan (32), Hacı Yiğit (50).

Olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

Kazayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

iha
Yayın Tarihi : 5 Haziran 2010 Cumartesi 22:59:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?