6
Mayıs
2024
Pazertesi
YOZGAT

Emniyet muhtarları bilgilendirdi

YOZGAT'TA MUHTARLARA ‘TOPLUM DESTEKLİ POLİS’ ANLATILDI

Yozgat Emniyet Müdürü Ekrem Nalcı, mahalle muhtarlarıyla bir toplantı düzenleyerek ‘Toplum Destekli Polis’ hakkında bilgi verdi.

Emniyet Müdürlüğü brifing salonunda düzenlenen toplantıya Yozgat Vali Vekili Atilla Selami Abban, Belediye Başkanı Yusuf Başer, Emniyet Müdür yardımcıları, şube müdürleri ve mahalle muhtarları katıldı. Toplantıda Toplum Destekli Polis Büro Amiri Erdal Özbek, slaytlarla Toplum Destekli Polislik Bürosu çalışmaları ve amaçları hakkında bilgi verdi. Daha sonra konuşan Yozgat İl Emniyet Müdürü Ekrem Nalcı, toplum destekli polislerin halk ile iç içe çalışacağını belirterek, "Toplum Destekli Polis, halk ile kurumlar arasında bir iletişim kurup, mahallenin ve kişilerin sorunlarını çözmesi amacıyla kurulmuştur" dedi.

Toplum Destekli Polis Bürosu’nun mahalle muhtarlarının büyük desteğine ihtiyacı bulunduğunu belirten Emniyet Müdürü Nalcı, "Mahallelerde görevli polis memurlarımız, muhtarlarımızla birlikte çalışacak, mahallenin ve vatandaşların sorunlarını birlikte çözecek. Bu toplantının ilkini muhtarlarla yaptık, bundan sonra mahalle sakinleriyle yapacağız" dedi.

Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer ve Yozgat Vali Vakili Atilla Selami Aban ise Toplum Destekli Polis Büro Amirliği’nin önemine değinerek, kurumlarında bu büroya destek olacağını söyledi.

Konuşmaların ardından muhtarlar, mahallelerinin sorunlarını dile getirirken, ÇEDAŞ’ın arızalı sokak lambalarını yapmadıkları, defalarca telefon edilmesine rağmen arızalarla ilgilenmediklerinden şikayetçi oldular.

Yozgat Vali Vekili Atilla Selami Abban, yapılan şikayetleri değerlendireceğini ve ÇEDAŞ yetkilileri ile görüşeceğini söyledi.

YOZGAT'TA MUHTARLARA ‘TOPLUM DESTEKLİ POLİS’ ANLATILDI
İHA
Yayın Tarihi : 12 Kasım 2009 Perşembe 18:18:04
Güncelleme :13 Kasım 2009 Cuma 09:24:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?