5
Mayıs
2024
Pazar
YOZGAT

Erkekliğe ilk adımı attılar

60 ÇOCUK ERKEKLİĞE İLK ADIMI ATTI

Yozgat Valiliği ve Yozgat Belediyesi'nin ortaklaşa düzenlediği Geleneksel 21. Sünnet Şöleni kapsamında 60 çocuk erkekliğe ilk adımını attı.

Sünnet Şöleni kapsamında çocuklar için şehir turu ve Şehitlik ziyareti düzenlendi. Daha sonra Çapanoğlu Büyük Cami'de öğle namazı öncesi mevlit okutuldu. Vali Necati Şentürk, Belediye Başkanı Yusuf Başer'in de katıldığı Şehitlik ziyaretinde çocuklar, anne ve babalarıyla birlikte dua okudu. Çapanoğlu Kent Park'ta verilen öğle yemeğine katılan çocuklar, akşam da İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü salonda düzenlenen eğlence programında doyasıya eğlendi. 21. Geleneksel Sünnet Şöleni kapsamında İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nde düzenlenen eğlence programında çocuklar doyasıya eğlendi. Sünnet olan çocuklara zarf içerisinde para veren Yozgat Valisi Necati Şentürk, çocuklara karşı ayrı bir sevgisi olduğunu belirterek, "Ben bütün çocukları kendi çocuklarım gibi severim. Bu çocuklarımız erkekliğe ilk adımını atmış oldular. İnşallah her biri vatanımıza milletimize faydalı bir insan olarak yetiştirecekler. Bir ailede çocuk, o evin neşe kaynağı her şeyidir. Onları mutlu görmek bizleri daha çok mutlu eder. Bu vesile ile bugün burada çocuklarımızla, aileleri ile birlikte bir arada olmaktan büyük mutluluk duydum. İnşallah çocuklarımızın böyle mutluluklarını hep bir arada paylaşırız" dedi.

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü salonunda düzenlenen programa Yozgat Valisi Necati Şentürk, Belediye Başkanı Yusuf Başer, Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İnci Varinli, İl Emniyet Müdürü Bekir Akarsu, Belediye Başkan Yardımcısı Tevfik Bozkurt ve sünnet olan çocukların yakınları katıldı.

60 ÇOCUK ERKEKLİĞE İLK ADIMI ATTI
60 ÇOCUK ERKEKLİĞE İLK ADIMI ATTI
İHA
Yayın Tarihi : 26 Eylül 2010 Pazar 12:41:05
Güncelleme :26 Eylül 2010 Pazar 15:27:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?