5
Mayıs
2024
Pazar
YOZGAT

Kızılay yeni yönetimini oluşturdu

YOZGAT KIZILAY ŞUBESİ YENİ YÖNETİMİNİ OLUŞTURDU

Geçtiğimiz hafta sonu yapılan Kızılay Yozgat Şubesi olağan genel kurulu sonrasında yeni oluşan yönetim üyeleri arasında görev dağılımı yapıldı.

Yozgat Kızılay Şubesi'nde bir basın toplantısı düzenleyerek, görev dağılımı hakkında bilgi veren Yozgat Kızılay Şube Başkanı Ömer Faruk Dumlupınar, 13 Şubat tarihinde olağan genel kurulu yaptıklarını söyledi. Dumlupınar, " Yozgat Kızılay derneğimiz bugün yeni yönetim kurulu üyelerimiz arasında görev dağılımını yaptı. 142 yıldır hizmet eden Türk Kızılay Derneği, bugün dünyanın her tarafında yardıma muhtaç insanların yanında olmayı sürdürmekte ve dil, din ırk ve cinsiyet ayrımı yapmaksızın hizmete devam etmektedir" dedi.

Yozgat Kızılay Şubesi olarak kendilerinin de imkanlar dahilinde ihtiyaç sahibi alilere yardım etmenin gayreti içerisinde olduklarını ifade eden Dumlupınar, "Kat karşılığı inşaatlarımızın bitiminde imkanlarımız biraz daha iyi olacaktır. Genel Merkezimiz 100 üniversite öğrencisine derimont, ceket, yardımında bulunacaktır. Kurban bağışından ilimize kuşbaşı ve kıyma konserveleri gelmesi halinde ihtiyaç sahibi alilere dağıtımını yapacağız. Hayırsever insanlarımızın, yardım ve bağış yapmaları durumunda kendileri adına ihtiyaç sahibi şahıslara ulaştırılacaktır" şeklinde konuştu.

Yozgat Kızılay Şubesinde yeni yönetim ise şöyle oluştu, Şube Başkanı Ömer Faruk Dumlupınar, Başkan Yardımcısı Selim Nemli, Sekreter Harun Yozgat, Sekreter Yardımcısı Celalettin Arslan, Muhasip Celal Bekdemir, Veznedar Abdulmecit Oyman, üye Osman İşbilen

İHA
Yayın Tarihi : 18 Şubat 2010 Perşembe 17:59:00
Güncelleme :18 Şubat 2010 Perşembe 18:14:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?