5
Mayıs
2024
Pazar
YOZGAT

PTT çileden çıkartıyor

SORGUN PTT ŞUBESİ VATANDAŞI ÇİLEDEN ÇIKARTIYOR

Yozgat'ın Sorgun İlçe PTT Şubesi önünde uzayan kuyruklar ve eleman yetersizliği vatandaşı çileden çıkartıyor.

Güneşin altında, saatlerce posta, havale ve elektrik faturalarını yatırmak için sıra bekleyen vatandaşların oruç tutuyor olması uzayan kuyruğun çilesini bir kat daha artırıyor.

Kendisine gelen havaleyi almak için sıra bekleyen Yusuf Yiğit, artık yetkililerin bir çare bulması gerektiğini belirterek," PTT'de 5 gişe var, sadece 2 memur çalışıyor. Haliyle bu kuyruk olacak. Vatandaşa işlerini hızlı halledebilmesi için ATM kartı dağıtıyorlar, şube de ATM makinesi yok. Bu nasıl bir iştir ben anlamıyorum. Bu nasıl bir hizmet şeklidir? Burada sanki bedava hizmet veriyorlar. Eğer yapamayacaklarsa bırakıp gitsinler. Bizde ona göre başımızın çaresine bakalım" dedi.

PTT Şubelerinin tüm faturaları tahsil ettiğini ifade eden Yiğit, "Önceki gün elektrik faturası yatırmak için yaklaşık bir saat sıra bekledim. Tam sıra ban geldi diye sevinirken, görevli memur, 'Bu saatten sonra elektrik faturası almıyoruz" dedi. Saat daha 16.00 mesai bitimine bir saat var. Böyle bi şey olabilir mi? Yetkililerin buna bir an önce çare bulması gerekiyor" diye konuştu.

PTT personel yetersizliğinden şikayetçi olan PTT personeli,"Şu an 2 tane memur çalışıyor. Hatta bazen eleman yetersizliğinden memur yerine postacılar bile memurluk yapıyor" ifadelerini kullandı.

SORGUN PTT ŞUBESİ VATANDAŞI ÇİLEDEN ÇIKARTIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 25 Ağustos 2010 Çarşamba 16:33:00
Güncelleme :25 Ağustos 2010 Çarşamba 16:39:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?