6
Mayıs
2024
Pazertesi
YOZGAT

Rektörden müftülüğe teşekkür plaketi

REKTÖRDEN YOZGAT MÜFTÜLÜĞÜNE TEŞEKKÜR PLAKETİ

Yozgat Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İnci Varinli, Tıp Fakültesi Hastanesi için camilerde para toplayarak 42 bin 750 TL katkı sağlayan Yozgat Müftüsü Nuh Korkmaz'a teşekkür plaketi verdi.

Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İnci Varinli'nin makam odasında düzenlenen plaket töreninde bir açıklama yapan Rektör Varinli, üniversite ve hastaneye katkı sağlayan müftülük ve vatandaşlara teşekkür ederek, "Müftülüğümüzün yaptığı çalışma gerçekten anlamlı bir çalışmaydı. En azından Yozgat halkının hastaneyi benimsemesi adına çok önemlidir. Katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Müftülük aracılığıyla toplanan para ile hastaneye ambulans alınacağını ifade eden Rektör Varinli, katkılarından doyalı İl Müftüsü Korkmaz'a teşekkür belgesi ve bir plaket verdi.

İl Müftüsü Nuh Korkmaz ise, her şeyin sağlıkla başladığını ifade ederek, "Sağlığımız olmadığı zaman ibadetlerimizi ve işlerimizi yapamayız. Çalıştığımız yerlerde üniversitelere ve hastanelere katkı sağlamaya çalışıyoruz. Akdağmadeni ilçemizde hastaneye 3 diyaliz makinesi, bir göz ünitesi, yine üniversitemize bir otobüs almıştık. Biz her zaman üniversitemizin yanındayız" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Ekim 2009 Salı 17:48:05
Güncelleme :13 Ekim 2009 Salı 18:36:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?