5
Mayıs
2024
Pazar
YOZGAT

Sarıkayalı turizmciler mutlu

SARIKAYALI TURİZİMCİLER MUTLU

Ramazan Bayramı tatilinde kaplıcaları tercih eden çok sayıda yerli turist, Yozgat'ın Sarıkaya ilçesindeki turizmcileri sevindirdi.

Yozgat'ın Sarıkaya ilçesinde bulunan 3 Yıldızlı Mehmetoğulları Otel, Ramazan Bayramı tatilinde kaplıcaları tercih eden vatandaşlar verdiği hizmetle yerli turistlerin beğenisini kazandı. Bayram tatilini otelde geçiren vatandaşlara mangal partisi veren Mehmetoulları Otel Sahibi Reşat Ertuğrul, bayram dolayısıyla doluluk oranının çok iyi durumda olduğunu belirterek, "Otelimiz başta Gaziantep olmak üzere Sivas ve Kayseri'den gelen misafirlerimizle doldu. Misafirlerimizin otelimizden memnun kalmaları için en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz. Ramazan aydan çıktığımız için özellikle verdiğimiz mangal partileri büyük ilgi görüyor. Canlı müzik yapıyoruz. Misafirlerimiz mangal partisine kendileri de katılarak neşeli dakikalar geçiriyor" dedi.

Amaçlarının Sarıkaya'ya gelen misafirleri memnun olarak ayrılmalarını sağlamak olduğunu ifade eden Ertuğrul, "Elimizdeki imkanların hepsini zorlayarak vatandaşlarımızın isteklerine cevap vermeye onlara en iyi hizmeti sağlamaya çalışıyoruz" diye konştu.

Otel müşterilerinden İnci Çeviksever " Ailemizle yılda dört kez Mehmetoğulları Kaplıca oteline geliyoruz Kaplıcadan, otelden ve çalışanlardan çok memnunuz" dedi.

SARIKAYALI TURİZİMCİLER MUTLU
İHA
Yayın Tarihi : 14 Eylül 2010 Salı 18:40:05
Güncelleme :14 Eylül 2010 Salı 18:48:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?