5
Mayıs
2024
Pazar
YOZGAT

Şehit Aileleri Derneği'ne ziyaret

YOZGAT BELEDİYE BAŞKANI YUSUF BAŞER, ŞEHİT AİLELERİ DERNEĞİNİ ZİYARET ETTİ

Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer ve Başkan Yardımcısı Tevfik Bozkurt, Şehit Aileleri Derneği'ni ziyaret etti.

Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer ve Başkan Yardımcısı Tevfik Bozkurt, Şehit Aileleri Derneğini ziyaret ederek, Dernek Başkanı Zübeyir Altunok, şehit yakınları ve gazilerle bir süre sohbet etti.

Belediye Başkanı Başer, şehir merkezinde bulunan dernek, vakıf ve sivil toplum kuruluşlarını zaman zaman ziyaret ettiklerini belirterek, "Bunların içende en çok ziyaret etmemiz gerektiğine inandığım şehit aileleri derneğidir. Burada derneğimizin ihtiyaçlarıyla alakalı olarak, sorunlarını dinlemek, belediye ve şahıs olarak bir ihtiyaçlarını karşılamak istiyoruz" dedi. 'İnşallah bundan sonra şehitler gelmez' diyen Başkan Başer, "Vatanımız, bayrağımız ve İstiklal Marşımız bizim için kutsaldır. Evlatlarımız bunlar için şehit olmuşlardır. Gerektiğinde yine hepimiz şehit olmaya hazırız" dedi.

Ziyaretlerinden dolayı Belediye Başkanı Yusuf Başer ve Başkan Yardımıcısı Tevfik Bozkurt'a teşekkür eden Şehit Aileleri Dernek Başkanı Zübeyir Altunok, belediyeden gereken her türlü desteği gördüklerini belirterek, "Başkanımız Yusuf Bey her zaman bizim yanımızda, bir ihtiyacımız olduğunda karşılıyor, bize verdikleri destekten dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum" dedi.

YOZGAT BELEDİYE BAŞKANI YUSUF BAŞER, ŞEHİT AİLELERİ DERNEĞİNİ ZİYARET ETTİ
İHA
Yayın Tarihi : 10 Şubat 2010 Çarşamba 15:24:04
Güncelleme :10 Şubat 2010 Çarşamba 18:50:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?