5
Mayıs
2024
Pazar
YOZGAT

STK temsilcilerine eğitim

YOZGAT'TA SİVİL TOPLUM KURULUŞ TEMCİLCİLERİNE AB PROJE HAZIRLAMA EĞİTİMİ VERİLECEK

Yozgat Valiliği Proje Uygulama ve Koordinasyon Merkezi, Sivil Toplum Kuruluşları yöneticilerine "Proje Yönetim Döngüsü" eğitimi verecek.

Konu ilgili bir basın açıklaması yapan Yozgat Vali Yardımcısı Erdoğan Turan Ermiş, Valiliği Proje Uygulama ve Koordinasyon Merkezi ile İl Dernekler Müdürlüğü tarafından, il genelinde faaliyet gösteren kurumsal kapasitesini tamamlamış ve tematik alanı uygun olan Sivil Toplum Kuruluşları yöneticilerine, IPA ve Orta Anadolu Kalkınma Ajansı Fonları'ndan azami faydalanmaya yönelik olarak 05-09 Nisan 2010 tarihlerinde "Proje Yönetim Döngüsü" eğitimi verileceğini söyledi.

Eğitim programına özellikle, kadın, çevre, gençlik, eğitim, kültür ve sanat alanında faaliyet gösteren dernek, federasyon ve dernek şubeleri başta olmak üzere, il genelindeki dernek yöneticileri katılacağını ifade eden Ermiş, "Ayrıca, vakıf ve üretici birlikleri gibi sivil toplum Kuruluşları (STK) da katılacaktır. Gönüllü olan her sivil toplum kuruluşu bu eğitim projesine katılabilecektir. Eğitimi ise, valiliğimiz, Proje Uygulama ve Koordinasyon Merkezi'nde görev yapan ve konusunda uzman kişilerce verilecek. Eğitim programında, ilimizdeki dernekler başta olmak üzere, Sivil Toplum Kuruluşlarının proje hazırlamalarına rehberlik ederek, proje hazırlamaları amaçlanmaktadır" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Mart 2010 Pazartesi 18:42:01
Güncelleme :23 Mart 2010 Salı 09:12:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?