6
Mayıs
2024
Pazertesi
YOZGAT

Sürücülere önce şeker sonra uyarı

Yozgat Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme Şube ekipleri, Ramazan Bayramı dolayısıyla sürücülere şeker ikram edip, broşürlü uyarılarda bulundu.

Yozgat Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürü Hüseyin Sağlam, Ramazan Bayramı süresince trafik kazalarının yaşanmaması için bir dizi tedbir aldıklarını belirterek, "Bayram öncesi ve birinci günü genelde İstanbul başta olmak üzere batı illerinden doğuya yoğun bir trafik akışı yaşanmaktadır. Bu nedenle ilimizde herhangi bir trafik kazası yaşanmaması için takviye ekiplerle tüm yol boylarında tedbir almaktayız" dedi.

Sürücülere sık sık uyarılarda bulunduklarını ifade eden Sağlam, "Zaman zaman sürücülerimizi yollarda durdurarak, bayramlarını kutluyor şeker ikramında bulunuyoruz ve sürücülerimizden trafik kurallarına uymalarını, hız sınırını aşmamalarını istiyoruz. Onlarda bu uygulamadan memnun kalıyorlar" ifadelerini kullandı.

Yapılan broşürlü uygulamada durdurulan sürücülerin bir kısmı emniyet kemerini takmadığı gözlenirken, trafik ekipleri emniyet kemer uyarısında bulunduktan sonra yolculuklarına izin verdi. Uygulamayı çok güzel bulduklarını belirten sürücüler ise, trafik ekiplerine teşekkür etti.
 

İHA
Yayın Tarihi : 20 Eylül 2009 Pazar 10:48:15
Güncelleme :20 Eylül 2009 Pazar 10:52:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?