5
Mayıs
2024
Pazar
YOZGAT

Y.Yozgatspor karanlıkta kaldı

YİMPAŞ YOZGATSPOR KULÜBÜNÜN ELEKTRİKLERİ KESİLDİ

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta mücadele veren Yimpaş Yozgatspor Kulübünün borcundan dolayı elektrikleri kesildi.

Yimpaş Yozgatspor Kulüp Menajeri Orhan Kayhan, elektrik faturasını ödeyemediklerinden dolayı kulübün elektriğinin kesildiğini belirterek, "2 aylık birikmiş borcumuz var, bun toplamı da 2500 TL'dir. Biz kulüp olarak borcumuzu ödemeyelim demiyoruz, ödeyeceğiz. Ancak maddi sıkıntıdan dolayı geciktirdik. Kulübe kimse sahip çıkmıyor, burası Yozgat'ın sosyal bir müessesesidir. Huzur evinden, yurtlardan veya okulların elektriklerini kesiyorlarsa bizimkini de kessinler. Burada altyapı ile birlikte 80 futbolcumuz var. Elektrik kesintisiyle birlikte antrenman sonrası futbolcularımız duş dahi alamadılar. Sayın başbakanımızdan yardım bekliyoruz, bizlere yardımcı olsunlar" dedi.

Kayhan, Valiliği, Belediyeyi, sivil toplum örgüt temsilcilerini ve iş adamlarını kulübe sahip çıkmaları konusunda çağrıda bulundu.

Çedaş Yozgat İl Müdürü Osman Avcı, Çedaş'ın özelleştiğini belirterek, "bizde elektriği satın alıp halkımıza sunuyoruz. Ödeme gününü biz daha önce uzatmıştık, gün geçtiği için elemanlarımız kulübün elektriğini kesmiştir. Ancak kulüp yetkililerin ricası üzerine önümüzdeki bir hafta daha müddet verilerek elektrikler açılmıştır" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Ekim 2010 Pazartesi 18:36:05
Güncelleme :25 Ekim 2010 Pazartesi 18:42:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hüseyin IP: 62.178.135.xxx Tarih : 1.11.2010 00:58:36

ah ah kardesim ah  zengin olsam yozgatsporu nerelere getirecegimi bir ben bilirim birde ALLAH  yok iste  nerde benim anadolumun arslanlari hava atip dururlardi nerdeler yigidin harman oldugu yerdeniz diye  nara atanlar  nerede o  zenginler kulübün 2500 tl ödeyemiyorlarmi o kadarmi düstüler ALLAH