5
Mayıs
2024
Pazar
YOZGAT

Yimpaş'dan fast food zinciri

YİMPAŞ AÇACAĞI RESTORAN VE FAST FOOD ZİNCİRİNİN İLKİNİ YOZGAT'TA AÇTI

Yimpaş Holding, Saffron Markasıyla oluşturduğu restoran ve fast food zincirinin ilkini Yozgat'ta düzenlenen törenle hizmete açtı.

Yimpaş Çarşı Mağaza'nın üst katında açılan Saffron Restoran Fast Food'un açılış törenine Yozgat Valisi Amir Çiçek, Yimpaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Uyar, Belediye Başkan Vekili Enver Çakıroğlu, AK Parti Yozgat İl Başkanı Yusuf Başer, İl Emniyet Müdürü Ekrem Nalcı ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Törenin açılış konuşmasını yapan Saffron Oteller ve Restoranlar Genel Müdürü Muhammed Levent Cengiz, Yimpaş Holding'in 1997 yılından itibaren turizm otelcilik alanında hizmet verdiğini belirterek, " Yimpaş, bu yıl bu sektördeki faaliyetlerine Safron markasıyla devam etmektedir. Saffron markası, önümüzdeki günlerde restoran ve fast foodlarıyla tüm Türkiye'de bu zincirin halkalarını açacağız. Bu zincirimizin ilk halkası olan Saffron Fast Food Yozgat'ta açılmıştır, ilimize hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Daha sonra konuşan Yimpaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Uyar, Yimpaş'ın Yozgat'ta 1980 yılında çalışmalarına başlayıp, 30 yılda Türkiye'yi aşarak, 14 ülkede yatırımlar yaptığını belirterek, "Türkiye'nin her yerinde mağaza ile başlayan şirketimiz, onun yanında ihtisaslaşarak, markalaşarak gıda da Aytaç markasıyla hem Türkiye'de, yakın zamanda açtığı Belçika fabrikasıyla Avrupa'da ve Türk Cumhuriyetlerinde sayılı marka oldu'' dedi.

Giyimde ''Vetto'' markasını aldıklarını, hem fabrikasını hem de mağazasını açarak yollarına devam ettiklerine değinen Uyar, ''Mobilyada Nora markasıyla, otellerde Soffron otel zinciri ve onlara bağlı restoran, fast food zinciri, 1999 yılında çizdiğimiz bir projeydi. Bu diğer markaların karşısında, Aytaç'ın arkasında olduğu, etiyle, her türlü gıdasıyla arkasında olduğu bir marka olsun istiyorduk ama nasip bu güneymiş. 1980 yılında Yozgat'tan başladığımız gibi, ilk adımı yine Yozgat'tan atıyoruz. Saffron oteller, fast food zincirleri tüm Türkiye'ye yayılarak, ismini duyuracaktır. Saffron oteller, Saffron Fastfood zincirleri Yozgat'a, Türkiye'ye, şirketimize hayırlı olsun'' diye konuştu

Saffron Fast Food'un açılış kurdelesini kesen Yozgat Valisi Amir Çiçek, Yozgat'ta bu tür yerlerin, istihdam alanlarının açılmasının mutluluk verici olduğunu belirterek, iş yerinin hayırlı olması dileklerinde bulundu.

Kurdelenin kesilmesinden sonra açılışa katılanlar, Saffron Fast Food'u gezdi.

YİMPAŞ AÇACAĞI RESTORAN VE FAST FOOD ZİNCİRİNİN İLKİNİ YOZGAT'TA AÇTI
YİMPAŞ AÇACAĞI RESTORAN VE FAST FOOD ZİNCİRİNİN İLKİNİ YOZGAT'TA AÇTI
YİMPAŞ AÇACAĞI RESTORAN VE FAST FOOD ZİNCİRİNİN İLKİNİ YOZGAT'TA AÇTI
İHA
Yayın Tarihi : 12 Mart 2010 Cuma 18:21:04
Güncelleme :12 Mart 2010 Cuma 18:52:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?