5
Mayıs
2024
Pazar
EĞİTİM

Öğretmenler valiyi ziyaret etti

Yozgat İl Milli Eğitim Müdürü Osman Nuri Gülay, Bilim-Sanat Merkezi'nde görevli öğretmenlerle birlikte Vali Gökhan Sözer'i makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Milli Eğitim Müdürü Gülay, Türkiye genelinde 20 ilde bulunan Bilim- Sanat Merkezi'nin Yozgat'ta da açıldığını belirtti. Gülay, "Bu merkezde üstün yetenekli çocuklarımızı eğitime alacağız. İlimize bu merkezin açılmasını sağlayan valimiz ve belediye başkanımıza çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Yozgat Valisi Gökhan Sözer de, "Türkiye'de çok az kentte nasip olan Bilim-Sanat Merkezi, Yozgat'ta da açılmış bulunmaktadır. Bu merkez çocuklarımız için büyük bir fırsattır. İlimizin eğitimine ve gelecek vaat eden çocuklarımıza büyük katkı sağlayacaktır. Bu merkezin açılmasındaki temel amaç, zeki, kabiliyetli ve estetik anlayışı olan çocuklarımıza gelecek hazırlamak, onları bir değer olarak topluma ve Türk milli eğitimine kazandırmaktır" diye konuştu.

Daha sonra milli eğitim müdürü ve öğretmenler, belediye başkanı Yusuf Başer'i ziyaret ederek Bilim-Sanat Merkezi'nin yapılmasında yaptıkları katkılardan dolayı teşekkür ederek çiçek takdim etti.

.
Yayın Tarihi : 2 Mart 2006 Perşembe 16:41:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
www.yozgatspor.net IP: 85.104.184.xxx Tarih : 2.03.2006 18:16:46
Gercekten Yozgatta eğitim konusunda çok büyük eksıklık var burda görev buyuklerımmıze ve işadamlrımıza düşüyor.Ben valimden şunu rica ediyorum Yozgatlı işadamalrını bulup vergi karsılıgında onlardan yozgata yenı okullar fakülteler yaptırmalarını istiyorum.Yozgatlı işadamalrının devletın bu ımkanından haberdar olmadıgını dusunuyorum .Saygılar sunuyorum..