5
Mayıs
2024
Pazar
GÜNCEL

Yüzde 70 seviyeye ulaşıldı

Yozgat'ta şehir içi trafiğini rahatlatmak için E-88 karayolu dörtyol kavşağına yapılmakta olan köprülü alt geçit inşaatında yüzde 70 seviyeye ulaşıldı.

İnşaat müteahhidi Ramazan Aydın, 5 Haziran 2005 tarihinde temeli atılan 500 metre uzunluğunda ve 70 metre köprü kısmı bulunan alt geçit inşaatını 1 Aralık 2005 tarihinde teslim etmek için büyük çaba sarf ettiklerini belirterek, inşaatın beton kısmında yan duvarlar ve üst kirişler olarak yüzde 100'üne yakınını tamamladıklarını, şu anda yağmur su kanallarını yaptıklarını söyledi.

Bazı kısımlarda belediye, Telekom ve ÇEDAŞ gibi yerel kurumların işlerini bekledikleri için çalışmayı yavaşlatmak zorunda kaldıklarını vurgulayan Aydın, "Yerel kurumlar ile koordineli olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ancak alt yapının iyi olmamasından kaynaklanan aksaklıklar bizim yavaş çalışmamıza neden oluyor. Yerel kurumlar işlerini ne kadar çabuk tamamlarlarsa biz de işimizi o kadar çabuk bitiririz. Bizim hedefimiz köprülü alt geçidi hava koşulları müsaade ettiği süre içinde zamanında tamamlayıp Yozgat halkına teslim etmektir" dedi.

.
Yayın Tarihi : 25 Ekim 2005 Salı 17:11:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?