5
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Turhan Sofuoğlu istifa etti

Türkiye 2. Futbol Ligi A Kategorisi'nde kümede kalma mücadelesi veren Yozgatspor'da Teknik Direktör Turhan Sofuoğlu görevinden istifa etti.

Kulüp binasında bir basın toplantısı düzenleyen Teknik Direktör Turhan Sofuoğlu, takımın durumunun iyi olduğunu, ancak kendisinin heyecanını kaybettiğini belirterek, "Kulüp yönetimine istifa kararımı bildirdim. Yapılacak bir kan değişikliğinin takıma yeni heyecanlar getireceğini düşündüm ve takımın önünü açmak için istifa etmeye karar verdim.

Yozgatspor'a her zaman destek olmak için elimden ne gelirse yapmaya hazırımı. Takıma bundan sonraki dönemlerde başarılar diliyorum" dedi.

Kulüp Başkanı Y. Kenan Yılmaz da, Turhan Sofuoğlu'nun istifasının tamamen kendi kararı olduğunu belirterek, "Takımın önünü açmak istediğini ve görevinden istifa etmek istediğini bize bildirdi. Biz de istifasını kabul ettik. Kulübümüz her zaman hocamıza açıktır. Hocamıza bundan sonraki hayatında başarılar diliyorum" dedi. Yeni bir teknik direktör ile anlaşmadıklarını, takımı yardımcı antrenör Sadun Hoşsoy'un çalıştıracağını ifade eden Yılmaz, "Önümüzde 7 maç var, Yozgatspor ligde kalacaktır" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 30 Mart 2006 Perşembe 22:14:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?