5
Mayıs
2024
Pazar
YAŞAM

Harçlıklarıyla yardım yaptılar

Yozgat Polis Meslek Yüksek Okulu'nda (PMYO) eğitim gören öğrenciler, kendi harçlıklarından topladıkları paralarla aldıkları gıda paketlerini, ihtiyaç sahibi 11 aileye dağıttı.

Yozgat PMYO Müdürü Zuhuri Küçükakkaya, Ramazan ayı Müslümanların yardımlaşma için daha yoğun faaliyet gösterdikleri ve yardım etkinliklerinin daha da artırdıkları bir mübarek ay olduğunu belirterek, "Bu vesile ile bizim öğrencilerimiz de kendi harçlıklarından kendi gayretleri ile hazırlamış oldukları hediye paketlerini, 11 aileye teslim etti" dedi.

Öğrencilerin bu davranışlarından büyük memnunluk duyduklarını ifade eden Küçükakkaya, "Aslında çok güzel bir davranış bu. Gönül ister ki, böyle yardım edecek aile bulunmasın. Ama ne yazık ki toplumumuzda gerçekten yardıma ihtiyacı olan ailelerimiz var. Onların dertlerine, üzüntülerine, ihtiyaçlarına bir nebze de katkıda bulunabilmek için biz de böyle bir etkinliğe memnuniyetle katılıyoruz ve ailelerimize de inşallah bir ihtiyaç karşılamak bakımından hayırlı olur diyorum" şeklinde konuştu.

.
Yayın Tarihi : 19 Ekim 2005 Çarşamba 22:21:06
Güncelleme :29 Ekim 2005 Cumartesi 17:02:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?