20
Mayıs
2024
Pazertesi
CUMAYERİ - DÜZCE

Belediyenin rafting yarışmacıları

Her yıl geleneksel olarak yapılan Düzce Belediyesi Birimler Arası Rafting Şampiyonası tamamlandı. Zorlu mücadelede Belediye Güvenlik Ekibi birinci oldu.

Her yıl geleneksel olarak yapılan Düzce Belediyesi Birimler Arası Rafting Şampiyonası, çekişmeli mücadelelere sahne oldu. 7 ekibin katıldığı yarışmada birinciliği Düzce Belediyesi Güvenlik Birimi kazandı.


2008 yılı Belediye Birimler Arası Rafting Şampiyonası Büyük Melen Cumayeri parkurunda yapıldı. Zorlu ve heyecanlı geçen şampiyonaya 7 ekip katıldı. Cumayeri İlçesi Dokuzdeğirmen Köyünden başlayan 12 kilometrelik rafting parkurunda zorlu anlar yaşandı. Yaklaşık 2 saat süren yarışma sonunda birinciliği Güvenlik Birimi kazandı. Ardından Belediyenin İNTAŞ şirketi ikinci, itfaiye ekibi ise üçüncü oldu.
Belediye Başkanı Mehmet Keleş'in de aralarında bulunduğu Başkanlık ekibi ise yarışmayı dördüncü olarak tamamlandı. Yarışma sonunda dereceye girenlere ödülleri Belediye Başkanı Mehmet Keleş tarafından verildi.


Düzce Belediyespor Kulübü tarafından organize edilen yarışmanın her yıl geleneksel olarak yapıldığını hatırlatan Kulüp Başkanı ve Meclis Üyesi Kadir Badur, "Bu etkinlikle birçok hedefe ulaşıyoruz. Birincisi birimler arası dostluk ve dayanışmayı spor aktivitesi ile güçlendiriyoruz. İkincisi heyecanlı bir spor yapmış oluyoruz, üçüncüsü ise rafting sporuna dikkat çekiyoruz ve bölge tanıtımını yapıyoruz" dedi.


Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş de ödül töreni sırasında yaptığı konuşmada, rafting ile önemli bir turizm etkinliğinin gerçekleştirildiğini söyleyerek, "Çok değil daha birkaç yıl öncesine kadar rafting etkinliği söz konusu bile değildi. Ama bugün hem kendi bölgemizde hem Türkiye ölçeğinde Düzce rafting ile adını duyurmaya başladı. Sezonun başlamasıyla birlikte bu bölge rafting yapmak isteyen turistlerin yoğun talebi ile karşılaşıyor. Biz de tesislerimizle buna destek veriyoruz. Belediyespor Kulübünü ise kutluyorum. Bu etkinliklerle birçok hedefe ulaşmış oluyoruz. Yarışmaya katılan tüm belediye birimlerini de kutluyorum" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 24 Nisan 2008 Perşembe 20:34:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?