22
Mayıs
2024
Çarşamba
KARABÜK

2 engelliye araba

Türkiye Sakatlar Derneği Karabük Şubesi tarafından özürlülere destek gecesinden elde edilen gelirle alınan 2 akülü sakat arabası kura ile belirlenen 2 kişiye verildi.


Karabük'te düzenlenen "Özürlüye Destek" gecesinden elde edilen gelir ile alınan akülü araçlar hak sahiplerine teslim edildi. Sakatlar Derneği binası önünde düzenlenen törene Vali Can Direkçi Belediye Başkanı Hüseyin Erer, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Beşler ve dernek yöneticileri katıldı. Karabük Şube Başkanı Muhittin Yılmaz, akülü araba almak için destek gecesi düzenlediklerini ve gece için satılan biletlerden elde edilen bu gelir ile 2 akülü araç satın aldıklarını belirterek, "Karabük ilinde 15 akülü sakat arabası bekleyen vatandaşımız var, bu vatandaşlarımız için destek gecesi düzenledik 10 YTL den 100 bilet sattık ve elde edilen gelir ile de bu akülü arabaları aldık.15 vatandaş arasında yaptığımız kura sonucu pazarcılık yaparak geçimini sağlayan İbrahim Yılmaz ile Uğur Mutlu isimli kişilere araçları vereceğiz"dedi.

Vali Can Direkçi ise, araçları güle güle kullanmalarını belirterek İbrahim Yılmaz isimli özürlüye arabasını verirken, Uğur Mutlu'ya ise Belediye Başkanı Hüseyin Erer verdi.

iha
Yayın Tarihi : 1 Mayıs 2008 Perşembe 16:44:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?