18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

Aksoy'un toplantıları devam ediyor

Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy'un mahalle toplantıları devam ediyor.

Başkan Aksoy, son olarak Aşağı Tokatlı Mahalle sakinlerinin sorunları dinlenildi.
Aşağı Tokatlı Mahallesi İnönü İlköğretim Okulu bahçesinde gerçekleştirilen mahalle toplantısana Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, Başkanyardımcısı Bahattin Eroğlu'un yanı sıra İl Genel Meclis Başkanı Hüsnü Özcan, Belediye Meclis Üyeleri, Safranbolu Belediyesi daire amirleri, Aşağı Tokatlı Mahalle Muhtarı Zafer Akıncı ve çok sayıda mahalleli katıldı.
Toplantıda mahallelinin sorunlarını dinleyen Başkan Aksoy, " Düzenli olarak gerçekleşen toplantılar Safranbolu'nun sorunlarının daha hızlı bir şekilde çözülmesine olanak sağlıyor. Biraz sabır gösterilirse sorunları el birliği içerisinde çözeceğiz" dedi. Mahalle toplantılarında sözün vatandaşta olduğunu da hatırlatan Aksoy, vatandaşların sorunlarını dinledikten sonra notlar alarak sorulara cevaplar verdi. Ayrıca Aksoy, mahalleliye asfaltlama çalışmalarından mahalle parklarına birçok konuda yapılacak çalışmalarla ilgili detaylı bilgiler aktardı.
Mahallelerde eğitimden sağlığa yapılabilecek katkıları anlatan İl Genel Meclisi Başkanı Hüsnü Özcan da imkanlar ölçüsünde sorunların çözümünde belediyeye yardımcı olacaklarını söyledi

iha
Yayın Tarihi : 11 Temmuz 2009 Cumartesi 12:01:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?