18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

Bahar-1 operasyonu

Karabük Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, uyuşturucu madde kullanan ve satanlara karşı düzenlediği 'Bahar-1' operasyonunda 8 kişiyi yakaladı. 

Karabük'te uyuşturucu ile mücadele eden Karabük Emniyet Müdürlüğü, bir operasyonla bahar temizliğine başladı. 3 aydır planlı takip üzerine başlatılan 'Bahar-1' operasyonunda Karabük'ün Safranbolu ilçesinde uyuşturucu kullanan ve sattıkları tespit edilen 8 kişi gözaltına alındı. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından İstanbul'dan extacy hap getirip Safranbolu'da piyasaya sürdüğü tespit edilen M.G. takibe alındı. Zaman zaman uyuşturucu partilerinin yapıldığını tespit eden ekipler 21 Mart'ta düğmeye basarak 'Bahar-1' operasyonunu başlattı. Cuma gecesi M.G. başta olmak üzere 2 erkek ve 3 bayan öğrenci gözaltına alındı. 6 kişinin, nöbetçi mahkemede ifadeleri alındı. 6 kişiden S.A., M.G. ve H.O. tutuklandı.
Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri dün gece yarısı F.A. ile N.U.İ. isimli iki öğrenciyi daha gözaltına aldı. Gözaltına alınan 2 öğrencinin sorgusu devam ediyor. Diğer yandan operasyonda 10 adet extacy hap ele geçirildi

.
Yayın Tarihi : 24 Mart 2008 Pazartesi 13:08:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?