18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

Başkan Tankut'a dön çağrısı

Bank Asya 1. Lig takımlarından Kardemir Karabükspor kulüp Başkanı Hikmet Ferudun Tankut'un Altay karşılaşması sonrası taraftarın uzun süredir yönetime karşı yaptığı tezahüratlar nedeniyle istifa ettiğini açıklaması üzerine kent genelinde birlik mesajları verilmeye başlandı.

 


Kulüp Başkanı Hikmet Ferudun Tankut'un geri dönmesi için, kent genelinde sivil toplum kuruluşları tarafından mesajlar verilirken, Safranbolu Belediye Başkanı Nihat Cebeci Başkanlığında bir araya gelen 23 kurum ve kuruluş ve sivil toplum temsilcilerinden Kulüp Başkanı H.Feridun Tankut'a 'Geri dön Başkan' çağrısı geldi.


Konu ile ilgili sivil toplum örgütleri adına bir açıklama yapan Safranbolu Belediye Başkanı Nihat Cebeci, Kardemir Karabükspor Kulüp Başkanı H. Feridun Tankut'a son karşılaşmada birkaç kendini bilmez kişinin yaptığı olumsuz söylemleri kesinlikle tasvip etmediğimizi bildiriyoruz. Sayın Başkan topluma mal olmuş bir insandır. Bu yüzden istifa kararını kendi kendine veremez diye düşünüyor ve kendisini tekrar göreve çağırıyoruz. Uzun yıllar K.Karabükspor'un üst liglerde bulunması için büyük emekler sarfediliyor. Şimdi bu kulübün tekrar 2.lige düşmesine gönlümüz razı olmaz. Sayın Başkanla birlikte yapacağımız daha çok büyük projeler var. Feridun Beyin tekrar göreve döneceğinden en ufak bir şüphemiz yok. Kesinlikle göreve dönecektir. Bizlerde kendisine Safranbolu halkı olarak elimizden gelen desteği vereceğiz" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 6 Kasım 2008 Perşembe 10:31:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Mehmet Özgür IP: 212.175.112.xxx Tarih : 6.11.2008 14:34:33

Bence Feridun Tankut doğrusunu yapmıştır.Yaklaşık 7 yıldır karabüksporu izliyorum sürekli futbolcular değişiyor.İskelet takım yok. Gelen ve giden futbolcu sayısına,hoca sayısına bir bakıldığında ödenilen transfer ve bonservis ücretlerine bakıldığında inanılmaz rakamlar ortaya çıkacaktır.Devre arasında kaç futbolcu gelir gider göreceğiz. Önder den sonra getirilen Murat Bölükbaşını kim aldı getirdi acaba.Karabüklü değilim ama karabükspora karabüklü başkan gerekiyor.