18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

Başkandan park istediler

Karabük Belediye Başkanı Hüseyin Erer'i makamında ziyaret eden öğrenciler park yapılmasını istediler.

Anayasa ilköğretim Okulu Öğrenci Meclis Başkanı Büşra Karayakalı, ziyarette Erer'e, kendisinin de seçimle göreve geldiğini, seçimler sırasında öğrenci arkadaşlarına birçok vaatlerde bulunduğunu söyledi.

Vaatlerini yerine getirebilmesi için kendisinden yardım beklediğini ifade eden Karayakalı, ''Okul bahçemizin ağaçlandırılarak velilerin de yaralanabileceği bir park alanına dönüştürülmesi, çevre düzenlemesinin yapılması, geri dönüşüm kutusunun da bulundurulması konusunda destek istiyorum. Bu konularda bana yardımcı olursanız çok sevinirim'' diye konuştu.

Erer ise ''İstek ve taleplerinizin değerlendirmesini yapalım. Çevre düzenlemesi için de yardımcı olabiliriz'' dedi.

.
Yayın Tarihi : 10 Nisan 2008 Perşembe 19:58:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
BEDİLİM EĞİTİM ARAÇLARI LTD. ŞT. KARABÜK IP: 88.224.70.xxx Tarih : 11.04.2008 22:17:52

Anayasa İlköğretim Okulunun İhtiyacı Olduğunu İnternet Üzerinden Öğrendim Sizde Kabul Buyurursanız Çevre Düzeni ve Park Yapımıyla İlgili Firmamız Olarak Küçükte Olsa Bir Yardımımız Olmasını Temenli Ederiz. Diğer İşlrinde de Firmamızın Park ve Bahçe Ürünleri İmalatı Yapmaktayız.Karabükteki Sadece Anayasa İlköğretim Okulu Değil Tüm Okullarımızın İhtiyaçları Vardır Elbette Biz Karbükte İmalatımız Devam Ettiği Süre İçerisinde Yardımlaşmayı Bir Görev Biliriz ADRES:BEDİLİM EĞİTİM ARAÇLARI LTD. ŞT. KARABÜK KÜÇÜK SANAYİ SİTESİ SOSYAL TESİSLERİ TEL:0370 442 25 18 FAX:442 25 19 SAYGILARLA GÖREVİNİZDE BAŞARILAR DİLERİZ