18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

Belediye'den ihtiyaç sahiplerine yardım

Karabük Belediyesi Sosyal Hizmetler Dayanışma Merkezi, Yortanpazarı Beldesi'nden sonra Ovacık İlçesi'nde bulunan ihtiyaç sahibi vatandaşlara verilmek üzere giyim eşyası ve yiyecek yardımında bulunuldu. 

Karabük Belediye Başkanı Hüseyin Erer, Sosyal İşler ve Dayanışma Merkezi'nin ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardım elini uzatmaya devam edeceğini ifade etti. Başkan Erer, "Halkımıza ciddi yardımlarda bulunuyoruz. Gıda, giyim, ev eşyası yardımlarımız sürüyor. Bu konuda bize en büyük desteğiyle hayırsever vatandaşlarımız veriyor. Şu anda elimizde özellikle giyim eşyası konusunda fazla miktarda malzeme birikti. Bizler de bunları, çevre belediyelere gönderme kararı aldık. Belediye başkanlarımız kendi yörelerindeki ihtiyaç sahiplerini belirleyerek, bunları vatandaşlara dağıtsın" dedi. 

Ovacık Belediye Başkanı Orhan Kaya ise, Erer'e desteğinden dolayı teşekkür etti. Daha önce İstanbul'dan bir kamyon yardım malzemesi gönderildiğini kaydeden Kaya, "Karabük Belediyesi'nin verdiği giyim eşyalarını gerçek ihtiyaç sahiplerine vereceğiz" diye konuştu.
İHA
Yayın Tarihi : 6 Temmuz 2006 Perşembe 12:54:44
Güncelleme :6 Temmuz 2006 Perşembe 13:05:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?