18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

BPW'nin Safranbolu şubesi açıldı

2 yıl önce Türkiye'de ilki Ankara'da, ikincisi İstanbul'da kurulan Uluslararası BPW İş ve Meslek Sahibi Kadınlar Federasyonu üçüncü kulübünü Safranbolu'da açtı.

Turizmci Özlem Urgancıoğlu Cihan Başkanlığında Safranbolu'da da konuşlandırılan Uluslararası BPW İş ve Meslek Sahibi Kadınlar Derneği'nin açılış kokteyli Karabük'ün Safranbolu ilçesi Gökçüoğlu Konağı'nda düzenlendi.

Oldukça nezih bir ortamda gerçekleştirilen geceye, BPW Avrupa Koordinatörü Gabriela Canonica, BPW Türkiye Başkanı Arzu Özyol, Ankara ve İstanbul Kulüplerinin üyeleri ile Safranbolu yöneticileri katıldılar.

Dünyada 50 bin üyesi bulunan ulusarası nitelik taşıyan BPW nin Safranbolu şubesinin Avrupa'dan kabul gördüğünü bildiren derneğin Avrupa Temsilcisi Gabriela Canonica, Safranbolu gibi dünya kenti bir şehirde olmaktan onur duyduğunu söyledi.

Uluslararası BPW İş ve Meslek Sahibi Kadınlar Federasyonu'nun özgeçmişi ve amacı hakkında bilgiler veren Avrupa Koordinatörü Gabriela Canonica, üçüncü Kulübün Safranbolu'da açılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Safranbolu Şube Başkanı Özlem Urgancıoğlu Cihan başta olmak üzere, kulübün açılmasında emeği geçenlere BPW rozeti ile broşür takdim ederek, teşekkürlerini sundu. Safranbolu İş ve meslek sahibi Kadınlar Derneğinin Avrupa'ya kabul belgesini Özlem Urgancıoğlu'na teslim etti.

Ardından BPW Türkiye Başkanı Arzu Özyol ile Safranbolu Başkanı Özlem Urgancıoğlu da kısa birer konuşma yaparak, Safranbolu Kulübünün kuruluş aşamasında katkıda bulunan herkese teşekkür ettiler.

.
Yayın Tarihi : 21 Mayıs 2008 Çarşamba 12:33:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?