18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

Çocuk yuvasında sünnet şöleni

Karabük Bulak Çocuk Yuvası'nda kalan 3 çocuk düzenlenen törenle sünnet ettirildi.

Bulak Çocuk Yuvası'nda kalan Oktay Olgunsoy, Onur Güllüoğlu ve Murat Beşken sünnet olarak erkekliğe adım attılar.

Merkeze bağlı Bulak Köyünde yuva bahçesinde gerçekleştirilen sünnet şölenine Vali Can Direkçi, milletvekili Mehmet Ceylan, Emniyet Müdürü Zekeriya Kahraman, daire müdürleri, dernek yöneticileri, gönüllü anneler ve yuva çalışanları katıldı.

Vali Can Direkçi, yurtta kalan çocukların her türlü ihtiyaçlarını karşıladıklarını belirterek, "Biz çocuklarımızın her türlü beklentilerini, ihtiyaçlarını kamu kurumları olarak gidermeye çalışıyoruz. Ama asıl olan toplumun tamamının onlara sahip çıkması, onları sevmesi, onları sorması, onlarla birlikte olması. Sizlerde burada bulunan ve bulunmayan tüm Karabüklüler bu sorumluluğu en iyi şekilde yerine getiriyorsunuz. Sizlere bir kez daha teşekkür ediyorum. Onların daha nice mürvetlerini inşallah hep birlikte göreceğiz. Okuyacaklar, askere gidecekler, evlenecekler, işadamı olacaklar, büyük kamu görevlileri olacaklar. Onlarla gurur duymaya devam edeceğiz. Onları seviyoruz. Onların bundan sonraki tüm sevinçli, üzüntülü anlarında da onlarla birlikte olacağımızı bir kez daha belirtmek istiyorum. Hepinize teşekkür ediyorum" dedi.

Vali Can Direkçi sünnet olan çocuklara altın ve çeşitli hediyeler verdi. Daha sonra sünnet olan çocuklar ve şölene katılanlar müzik eşliğinde eğlendiler.
iha
Yayın Tarihi : 30 Temmuz 2007 Pazartesi 19:11:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?