18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

Doğalgaz müjdesi!

CUMHURİYET BAYRAMI'NDA KARABÜK İLK DOĞALGAZI YAKACAK

KARGAZ Genel Müdürü Kasım Kahraman, Karabük'te ilk gazın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenecek olan törenle Yücel Evi'nde yakılacağını söyledi.

Karabük'te doğalgaz çalışmalarının tamamlandığını ifade eden KARGAZ Genel Müdürü Kasım Kahraman, doğalgaz şebekesini gaz veremeye hazır hale getirdiklerini ve ilk gazın 29 Ekim Cumhuriyet bayramı etkinlikleri kapsamında Yücel Huzurevi'nde yapılacak olan törenle yakılacağını belirterek, "29 Ekim tarihinde tüm Karabük halkını ilk gazın yakılacağı törene davet ediyoruz. Karabük'ün çifte bayram yaşamasını istiyoruz. Bugün düşündüğümüz zaman Karabük şehrine ilk elektriğin verilmesi. Karabük için çok ciddimanada önem arz eden bir gün. Doğalgazın şehre ilk verilmesi de yarın Karabük tarihine geçebilecek ve Karabük tarihinde önemli bir gün olarak yer bulacak. Bizim için 29 Ekim Cumhuriyet bayramı etkinlikleriyle bir arada olması bizim için ayrı bir mutluluğu ifade ediyor. Biz Karabük şehrimize gazı verip inşallah daha temiz havayla daha güzel yaşabilir ortamda insanlarımızın yaşaması için her türlü gayreti gösteriyoruz" dedi.

136 abonelerinin olduğunu belirten Kahraman, "Şu anda abonelik için yoğun talepler var, tesisatlarla ilgili gelen yoğun talepler var. Biz yıl sonuna kadar 3 bin abone hedefledik. Ciddi manada abone sayısında artış olacağını gözlemliyoruz" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Ekim 2009 Pazartesi 18:49:01
Güncelleme :20 Ekim 2009 Salı 02:30:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?