21
Mayıs
2024
Salı
KARABÜK

DP'de Naturoğlu güven tazeledi

Demokrat Parti (DP) Karabük İl Başkanlığı'nın Olağan Genel Kurulu'da, mevcut başkan Osman Naturoğlu güven tazeledi.

Yönetim Kurulu'nun ibrasından sonra İl Başkanı Osman Naturoğlu, yaptığı teşekkür konuşmasında, "Türkiye ideallerimiz sönmez bir meşale olarak geride kalan 47 yılda olduğu gibi gelecekte de milletin yolunu aydınlatacaktır. Bugün burada sizlerle beraber bir arada yaşadığımız ülkenin yönetiminden ekonomisine ve hayatın gerçeklerine ve çözümlerine eksiklerimizi ve ileri hayallerimizi yani memleket meselelerini konuşmak ve düşüncelerimizi seslendirmek için toplandık. Bizler göreve geldiğimiz günden itibaren çalışmalarımızı en iyi düzeyde tutmaya çalıştık. Kırat aşkıyla Karabük'te seçimlerde en iyi neticeyi alacağız, buna inancım tamdır.

39 yaşındaki genel başkanımızla birlikte çalışmaktan mutluyuz. DP bir semboldür. Köklü geleneğimiz ile bu kutsal davayı daha da ileri götüreceğiz. En büyük duam AP, DYP ve DP olarak eski başarılarımızı yakalamaktır. Mücadelemiz, kadınıyla, erkeğiyle DP'yi en iyi yere getirmektir. Bu memleketi iyi yönetemeyenlere karşı el ve gönül birliği ile iktidar için çalışacağız. DP onurlu bir süreçten geçmektedir. Sıkıntı olmadan refaha varılmaz. Bizim için gece-gündüz, kilometre farkı yoktur, çalışacağız ve partimizi en iyi konuma getireceğiz. Çünkü bu milletin bize ihtiyacı var" dedi.

Başkan Naturoğlu'nun konuşmasından sonra misafirler ve partililer de söz alarak dileklerini belirttiler. Tek aday olan Osman Naturoğlu yeniden il başkanlığına getirildi.

Yeni yönetim kurulu da şu isimlerden oluştu: "Zeki Uzunçelebi, Enver Tümen, Enver Yazıcı, Erol Serin, Aysel Özbay, Cenk Gedikoğlu, Mahir Acar, Serkan Yılmaz, İsmail Yıldız, Mustafa Gürbostan, Rıza Taşdelen,Ahmet Elieyioğlu, Fethi Uslu, Zehra Alkan, Nuri Dayanık, Celal Dörttepe, İsmet Özışık, Şefika Özcan, Ersin Gürcan, Recep Küçükekinci, Kazım Özcan, Fehmi Akşahin, Bülent Toraman, Murat Ustaoğlu, Gıyasi Özdal, Coşkun Şen,Yaşar Çakar ve Salim Yılmaz. Disiplin Kuruluna, Ahmet Çelik, Satılmış Sarıcı, Hasan Özdemir, Sebahattin Çapraz, Mehmet Şık, Asım Sancar, Bahattin Önal, Mete Emici, Mustafa Verim, Ersan Köse ve Hasan Kalay."

Yenişehir İşçi lokalinde yapılan kongreye, DP GİK üyeleri Ayfer Arat, Cengiz Yılmaz, Oktay Turesin, Mustafa Yelkenci ve Kemal Yıldırım, DP MKYK üyesi Mehmet Çiftçi ile çok sayıda partili katıldı.

iha
Yayın Tarihi : 12 Ekim 2008 Pazar 20:39:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?