18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

En iyiler Safronbolu'da yarışacak

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Minik ve Yıldızlar kategorisinde yıl içinde belirlenen "En iyi On ikiler", Safranbolu'da yarışacak.


Karabük Masa Tenisi İl Temsilcisi Gülhan Büyüktopçu, 12-13 Ocak 2008 tarihlerinde Safranbolu Spor Salonu'nda yapılacak olan "En İyi On ikiler" müsabakalarına, kendi yaş grubunda puanlamada ilk sekiz sırada bulunan 8 sporcu ve teknik komitenin belirlediği ve milli takım aday kadrosunda yer alan 4 sporcunun katılacağını açıkladı.


Büyüktopçu, yaptığı açıklamada, "Ülkemizde ilk olarak geçen yıl Safranboluspor salonumuzda yapılan müsabakaları düzenleyen organizasyon komitesi ilçe spor salonunun bu tür organizasyonlar için uygun olduğunu, bu nedenle pilot bölge olarak sürekli müsabaka düzenlenebileceğini tarafıma iletmişlerdi.

Ayrıca müsabakalar için gelen sporcu ve antrenörler de, Safranbolu'daki pansiyon ve otel işletmecilerinden, esnafımızdan, Safranbolu Kaymakamı İzzettin Küçük ve Belediye Başkanı Nihat Cebeci'nin gösterdiği ilgi ve konukseverlikten oldukça memnun kaldılar. Bu nedenle ikinci kez, Safranboluspor salonumuzda 12 Ocak Cumartesi günü saat 09.30'da başlayacak müsabakalar, Pazar günü yapılacak ödül töreni ile sona erecek" dedi.
Büyüktopçu, sporseverleri Safranbolu Spor Salonu'nda müsabakaları izlemeye beklediklerini kaydetti.

İha
Yayın Tarihi : 10 Ocak 2008 Perşembe 22:11:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?