18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

Gazetecilerden Çelik'e ziyaret

Karabük Emniyet Müdürlüğü görevine başlayan Hulusi Çelik'e Karabük Gazeteciler Cemiyeti Yönetim kurulu ve üyeleri hoş geldin ziyaretinde bulundular.


Tanışma ile başlayan ziyarette, Cemiyet Başkanı Atilla Karaarsan, Yönetim Kurulu Üyelerini İl Emniyet Müdürü Hulusi Çelik'e tek tek tanıttı. Basın mensuplarının da emniyet güçleri gibi kamu görevi yaptığını vurguluyan Karabük Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Atilla Karaaarslan, Emniyet güçleri ve basın mensuplarının sürekli iç içe olduğunu söyledi.


Karabük Gazeteciler Cemiyeti Yönetiminin yaptığı ziyaretten dolayı mutlu olduğunu belirten İl Emniyet Müdürü Hulusi Çelik ise "Polis 24 saat hizmet veren bir kurum. Bizde bunun başındaki bir müdür olarak 24 saat bu görevi devam ettireceğiz. Sizlerin görevi halkı bilgilendirmek, bilinçlendirmek bizlerin görevide halkın huzurunu temin etmek, asayişi sağlamak bu arada gerçekten kanunlara uymayan kanunsuzluklar varsada bunlara ilgili yasal işlemleri yerine getirip adli makamlara sevk etmektir. Aslında birbirimizden farklı bir görevimiz yok. Hep birlikte görev yapıyoruz. Halkın, sağlığı, huzuru, asayişi hepimizin işi. Toplum düzeninin devam etmesi lazım. Biz bu toplumun huzuru devam ederken huzuru bozanlar varsa bunlarla mümkün olduğu ve elimizden geldiği oranda birşeyler yaparak bunların olmasına fırsat vermemeliyiz. Önemli olan bir olay olmadan işbirliği yapabilmektir. Bizim kapımız ve birimlerimizin kapısı 24 saat açıktır. Büyüyen bir kentte mutlaka ufak tefek aksaklıklar, istenmeyen olaylar meydana gelecektir. Bunlar ile ilgili de hep birlikte çalışacağız. İç eğitim yapmamız gerekiyorsa iç eğitimler vererek, dışarı ile bir uyumsuzluk varsa sebeplerini araştırıp çözüm yolları arayarak sonuca ulaşacağız. Şimdiye kadar burada görev yapanları tebrik ediyorum. Amacımız bizimde buradaki görev süremiz boyunca elimizden gelen en güzel hizmeti vermektir"sözlerine yer verdi.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Ağustos 2008 Perşembe 17:17:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?