22
Mayıs
2024
Çarşamba
KARABÜK

Hastanelerde görev değişimi

HASTANELERDE GÖREV DEĞİŞİMİ

Birleştirilen Karabük Devlet Hastanesi, Şirinevler Devlet Hastanesi ve Eskipazar Devlet Hastanesi Başhekimliği görevine atanan Op. Dr. Çetin Bakır, Vali Nurullah Çakır'ı ziyaret etti.

Karabük Devlet Hastanesi, Karabük Şirinevler Devlet Hastanesi ve Eskipazar Devlet Hastanesi Başhekimliği görevine atanan Op. Dr. Çetin Bakır, beraberinde İl Sağlık Müdürü Korkut Eren, Karabük Devlet Hastanesi eski Başhekimi Op. Dr. Nurullah Soyhan ve Karabük Şirinevler Devlet Hastanesi eski Başhekimi Uzm. Dr. Murat Acat ile birlikte Vali Nurullah Çakır'ı makamında ziyaret etti.

Vali Nurullah Çakır ziyarette Karabük Devlet Hastaneleri Başhekimliği görevine atanan Op. Dr. Çetin Bakır'a yeni görevinde başarılar dileyerek "Sayın Soyhan'a ve Sayın Acat'a bugüne kadar yaptıkları başarılı hizmetlerden dolayı Karabük Halkı adına teşekkür ediyorum. Yeni göreve başlayan Sayın Bakır sizlerin de tecrübelerinden yararlanacaktır. Kendisine görevinde başarılar diliyorum. Sağlık konusu bizim en çok önem verdiğimiz konuların başında gelmektedir. Bu anlamda Karabük'te sağlık alanında yaşanan sıkıntıların bir an önce giderilmesi ve vatandaşlara daha iyi hizmet verilmesi amacıyla el birliği ile çalışacağız. Bizler de bu konuda sizlere gerekli desteği vermeye hazırız" dedi.

Vali Nurullah Çakır ziyaretin sonunda başarılı hizmetlerinden dolayı Karabük Devlet Hastanesi eski Başhekimi Nurullah Soyhan ve Şirinevler Devlet Hastanesi eski Başhekimi Murat Acat'a birer plaket verdi.

HASTANELERDE GÖREV DEĞİŞİMİ
İHA
Yayın Tarihi : 21 Ocak 2010 Perşembe 17:32:05
Güncelleme :21 Ocak 2010 Perşembe 17:36:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Yavuz arslan IP: 95.10.63.xxx Tarih : 21.01.2010 19:40:41

Hayırlı uğurlu olsun Karabükümüze,şarttı yeni bir hekim değişiklik,hastane personelinede hayırlı olsun çok sevinmişlerdir.