18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

Huzurevinde yeni yıl coşkusu

Yücel Huzurevi Yaşatma Derneği başkanlığı ile Kimsesiz ve Yardıma Muhtaç Çocukları Koruma Derneği tarafından ortaklaşa düzenlenen eğlence ile yaşlı ve kimsesiz çocuklar yılbaşına beraber girdi.

Karabük Yücel Huzur evinde düzenlenen etkinliğe Karabük Valisi Can Direkçi, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay İbrahim Gülpınar, AK Parti Karabük Milletvekili Mehmet Ceylan, Belediye Başkanı Hüseyin Erer, Emniyet Müdürü Zekeriya Kahraman, Karadeniz Üniversitesi Safranbolu Meslek Yüksekokul Müdürü Doç. Ahmet Gürbüz ve eşleri ile birlikte Üniversite öğrencileri katıldı. Huzurevi yaşlıları ile Bulak Çocuk Yuvasında kalan kimsesiz çocuklar müzik eşliğinde yeni yılı coşkulu bir şekilde kutladı.

Üniversiteli öğrencilerin de katkılarıyla doyasıya eğlenen yaşlılar ve kimsesiz çocuklar, bol bol çiftetelli oynayarak, halay çekti. Vali Can Direkçi de kimsesiz çocuklarla birlikte oynayarak halay çekti. Eğlence sonrasında hazırlanan yılbaşı pastasını kimsesiz çocuklarla birlikte kesen Vali Direkçi, "Yeni bir yıla büyük umutlarla, milletimiz ve çocuklar için, ülkemiz için beslediğimiz umutlarla giriyoruz. 2008 yılı içersinde sevinç ve mutluluk dolu günler yaşamasını diliyorum" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 1 Ocak 2008 Salı 12:23:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?