18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

Kaçan galibiyete yanıyorlar

TFF 2. Lig Yükselme Grubu'nda mücadele eden Kardemir Karabükspor'da, teknik direktör Mustafa Çapanoğlu, "Ligde kimsenin yeri garanti değil" dedi. 

Teknik direktör Mustafa Çapanoğlu, yaptığı açıklamada, Tarsus İdmanyurdu ile oynadıkları karşılaşmada, kaliteli oyunculardan oluşan rakipleri karşısında iyi bir mücadele ortaya koymalarına rağmen, golsüz beraberlikten kurtulamadıklarını söyledi. 

Müsabakaya mutlak galibiyet parolası ile çıktıklarını ve oyuna daha atak başladıklarını anlatan Çapanoğlu, "Kazanmamız gereken bir maçtı, o şekilde hazırlanmıştık. Rakibimiz karşısında girdiğimiz pozisyonlarda son vuruşları iyi yapamayınca çok gol kaçırdık. 

10 kişi kaldığımız dakikalarda risk alarak yine de atak oynadık. Mücadelemiz son dakikalara kadar sürdü. Bu dakikalarda direkten dönen top ve 3 gol pozisyonunu değerlendiremedik. Ligde mücadelemiz son saniyesine kadar devam edecek. Şu anda ligde kimsenin yeri garanti değil. Bundan sonraki maçları kazanmak için elimizden geleni yapacağız" dedi. 

Tarsus İdmanyurdu karşısında 1 puan alan Kardemir Karabükspor, liderlik koltuğundan olarak averajla 3. sırada yer aldı. Diğer yandan yine bu hafta sahasında oynayacağı Mersin İdmanyurdu maçına hazırlıklarına hız kesmeden başlayan takımda morallerin bozuk olduğu gözlendi.

.
Yayın Tarihi : 14 Nisan 2008 Pazartesi 16:37:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?