18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

Karabük de oradaydı!

Hafta sonu İstanbul Abdi İpekçi Spor salonunda Türkiye Değişim Harekeketi'nin İstanbul buluşmasına Karabük'ten yaklaşık 200 kişi katıldı.

TDH Karabük İl Temsilcisi Erdal Demir, Merkez İlçe temsilcisi Erol Şen ile ilçe temsilcileri ile birlikte yaklaşık 200 civarında yönetici katıldı. Türkiye Değişim Hareketi Karabük İl Temsilcisi Erdal Demir, "İktidar yolunda ilk adımımız olan İstanbul buluşması büyük sevgi seli ve yoğun katılımla gerçekleşti" dedi.

Demir, hafta sonu İstanbul Abdi İpekçi Spor Salonu'nda yapılan buluşmada Türkiye'nin her yerinde otobüslerle gelen binlerce Sarıgül sevdalısının heyacanını yerinde gördüklerini ifade ederek, "Genel Başkanımız Mustafa Sarıgül'ün de dediği gibi, biz Ankara'ya parti tabelasını asmaya değil, iktidarın mühürünü almaya gideceğiz. İstanbul buluşmasında Genel Başkanımız tarihi bir konuşma gerçekleştirdi" diye kaydetti.

Merkez İlçe Temsilcisi Erol Şen ise İstanbul'daki Sargül etrafında buluşan binlerce sevgi yumağının giderek arttığını belirtrek, "Karabük merkez ve ilçelerinde de aynı heyecan ve birlikteliği görmeye başladık. Halk Mustafa Sarıgül'ü ve bu hareketi artık tek alternetif olarak görmeye başladı. Hızla iktidara doğru yürüyoruz" dedi.

 

iha
Yayın Tarihi : 28 Eylül 2009 Pazartesi 17:04:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?