22
Mayıs
2024
Çarşamba
KARABÜK

Karabükspor hazırlıklarını sürdürüyor

KARABÜKSPOR, KONYASPOR MAÇI HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRYOR

Spor Toto Süper Ligi takımlarından Kardemir D.Ç Karabükpsor'un teknik direktör Yücel İldiz, "Süper Lig'in boyu kısaldıkça zorluk derecesi yüksek maçlar çoğalacak" dedi.

Hafta sonu sahasında Konyaspor'u konuk edecek olan Karabükspor hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor. Kırmızı-mavili takım bugün Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı'nda çift kale maçla çalışmalarına devam etti. Teknik direktör Yücel İldiz, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, hafta sonu sahalarında oynayacakları Konyaspor karşılaşmasının hazırlıklarını maçın oynanacağı statta antrenman yaparak sürdürdüklerini söyledi. Konyaspor karşısında Emenike, Kerim, Muhammet Hanefi ve Tozo'nun sakatlıkları nedeni ile oynayamayacağını anlatan İldiz, şöyle konuştu:

"Her hafta zorluk derecesi yüksek maçlar oynuyoruz. Süper Lig'in boyu kısaldıkça zorluk derecesi yüksek maçlar çoğalacak. Bu durum hem yukarıdaki hem de aşağıdaki takımlar için geçerli. Kardemir Karabükspor için Konyaspor maçı çok önemli bu bağlamda. Rakibimizin durumu ortada. Şiddetle puanlara ihtiyacı var. Bizim de ihtiyacımız var ve sahamızda kazanmak istiyoruz. Taraftarımız desteği ile sahadan 3 puanla ayrılan taraf olmak istiyoruz. Her takım her takımı mutlaka analiz ediyordur ancak biz kendi oyun sistemimizi sahaya yansıtacağız"

Futbol Şube Sorumlusu ve Basın Sözcüsü Metin Yılmaz ise Konyaspor ile çok zorlu maç yapacaklarını, rakiplerinin teknik heyet değişikliği yaptığını ve bunun da onlara olumlu yansıyacağını, ancak taraftarlarının desteği ile galip geleceklerine inandıklarını kaydetti.

Genel Menajer Seyit İçgül de Konyaspor'u yendikleri takdirde puanlarını 32'ye yükselteceklerini bundan sonraki maçlarda çok rahat olacaklarını ve bu nedenle dönüm maçı oynayacaklarını ifade etti.

Yaklaşık 70 civarında taraftar da takımlarını yalnız bırakmayarak destek olurken, kulüp yöneticileri de idmanı izleyerek futbolculara moral verdi.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Şubat 2011 Perşembe 17:20:01
Güncelleme :24 Şubat 2011 Perşembe 18:21:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?