18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

Karabükspor Kardemir'i gezdi

Bank Asya 1. Lig takımlarından Kardemir Karabükspor'un oyuncuları ana sponsoru KARDEMİR fabrikasını gezdi.


Profesyonel Şube Sorumlusu Metin Yılmaz eşliğinde takım otobüsü ile Karabük Demir ve Çelik İşletmeleri (KARDEMİR) A.Ş Genel Müdürlük binasına gelen teknik heyet ve oyuncular burada Kardemir Genel Müdürü Osman Kılavuz ve İnsan Kaynakları Müdürü Yusuf Gürsoy tarafından karşılandı.


Takım daha sonra Kardemir Yönetim Kurulu Başkanı Mutullah Yolbulan, Başkan Yardımcısı Kamil Güleç ve Kardemir Karabükspor Kulüp Başkanı Hikmet Ferudun'un hazır bulunduğu toplantı salonuna geçti. Kardemir Yönetim Kurulu Başkanı Mutullah Yolbulan ligin ikinci yarısı öncesi takımdan 30 puan almalarını istediklerini ve bunu da başardıkları için futbolculara teşekkür ederek, 2009 - 2010 sezonunda ilk 2 içersinde olmalarını talep etti. Kulüp Başkanı Tankut, yıllardır verdikleri destekten dolayı Kardemir yönetimine ve işçisine teşekkür ederek, "Ligin özellikle ikinci yarısında aldıkları galibiyetlerle futbol piyasasında ve yazarları tarafından sürekli iyi tenkitler aldık.

Bizler Kardemir A.Ş'nin bizlere verdiği gayretli destekleri ile hem takımımızı hem de ana sponsorumuz KARDEMİR'i ülke genelinde layıkı ile temsil etmemin de mutluluğunu yaşıyoruz. Ligi hafta sonu oynayacağımız Kartalspor maçı ile tamamlayacağız. Bu sezonu çok iyi geçirdiğimizi düşünüyoruz. Sezon bitmesi ile futbolcularımızı izne göndereceğiz. Ama izin öncesi 15 gün içersinde iç transferi ve hocamızla masaya oturup öyle izne göndereceğiz. Futbolcularımıza 11 maç başı borcumuz var. Hepsine başından buyana bizde paralarının kalmayacağını söyledik. İddaa'dan alacağımız paraların önümüzdeki hafta gelecek olmasından dolayı paralarını ödeyeceğiz. Bizler için yaptığınız tesisler ve verdiğiniz maddi desteklerden dolayı başta sizlere olmak üzere tüm Kardemir çalışanlarına teşekkür ediyoruz" dedi.


Teknik Direktör Hüsnü Özkara ise, Kardemir'in destekleri ile takımın Türkiye'de sayılı takımların arasında yer aldığını ifade ederek, "Biz sonradan göreve geldik. Devre arasında yaptığımız akıllı transfer ile onlara yön verdik. Futbolcularımın üstün başarı ile ligi ilk 10 arasında tamamlamış olacağız. Ligde iyi bir kadro oluşturduğumuz takdirde bir aile ortamı ile başaramayacağız zorluk olmaz. Bizler bu bilinç ile aile ortamı içersinde onurumuzla sahaya çıkıp Kardemir ismine yakışır şekilde mücadelemizi yaptık. Eğer bizim arkamızda Kardemir gibi büyük bir kuruluş olmasaydı bugün böyle bir takım bile olmazdı" dedi.


Takım Kaptanı Bülent Bal ise "Sezonun ikinci yarısında yakaladıkları istikrarlı çıkışı yeni sezonda da göstererek hedeflediğimiz süper lige çıkmak için elimizden gelen gayretmizi göstereceğiz diye söyledi.


Kardemir A.Ş Genel Müdürü Osman Kılavuz, "Biz 3 bin 100 kişiyle bir takım oluşturduk. Takım ruhunun ne olduğunu hepimiz biliyoruz. Kardemir Karabükspor'da bu ruhu ikinci yarı yakaladı istediği hedefe ulaşmıştır. Yeni sezonda daha üst hedeflerde bu takımı görmek istiyoruz. Biz elimizden geldiği kadar Kardemir Karabükspor için ne gerekiyorsa yapmaya da hazırız" diye kaydetti.


Son olarak Kardemir Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kamil Güleç'de, "Yeni sezonda da desteğimiz eksiz olarak devam edecek. Sizlere maddi sorun yaşatmadan, dünyada ve sektörün yaşadığı krize rağmen desteğimiz devam edecektir. Sizden istediğimiz tek şey yeni sezonda ilk iki arasında yer alıp Süper Lig'e çıkmanızı istiyoruz" dedi.


Teknik heyet ve futbolcular daha sonra Kardemir kok fabrikaları, Yüksek fırınlar ve Haddehane kısımlarını gezdi. Futbolcular bin 700 derece sıcaklığın karşısında çalışan işçilerle hatıra fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi.

İha
Yayın Tarihi : 7 Mayıs 2009 Perşembe 20:30:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?